Celebrity News

Lečić je PROŠLOST! Nina Radulović se UDAJE NA LETO, izabrala i kumu, a evo ko je MLADOŽENJA

Udaje se Nina Radulović, bruje domaći mediji...

Lečić je PROŠLOST! Nina Radulović se UDAJE NA LETO, izabrala i kumu, a evo ko je MLADOŽENJA

Udaje se Nina Radulović, piše "Informer" , a njen misteriozni izabranik nije poznat široj javnosti. Prošlo je pet godina od razvoda sa Branislavom Lečićem, sa kojim ima sina Lava, a prema pisanju pomenutog medija, ona je već rešila da stane na "ludi kamen" .

Udaje se Nina Radulović?

Kako se šuška, svadba je planirana za leto:

Pročitajte: Naučila sam da muškarca ne opterećujem svojim demonima! Nina PRVI PUT o ljubavi sa Lečićem

Mirko Tabašević

 

- Nina je napokon srećna u ljubavi. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja i već godinu dana su zajedno. Baš se vole i planiraju da se venčaju na leto. Znam samo da je on Beograđanin i da se ne bavi javnim poslom. Nina ne želi da ga eksponira, pa tako na Instagramu, gde je inače veoma aktivna, nema nijednu sliku sa dečkom - priča izvor za pomenuti medij.

Takođe, izvor je otkrio ko će kumovati Nini i da li će venčanje biti glamurozno:

Pročitajte: Nasmejani i zagrljeni! Pet godina od razvoda Nina Radulović i Branislav Lečić ne skrivaju sreću! Čestitke se samo nižu (FOTO)

Instagram screenshot

 

- On bi hteo veliku svadbu, ali Nina insistira na malom, intimnom venčanju, i to van Beograda. Na svadbi će biti samo njegov kum i njena kuma Anita Lazić - dodao je anonimni izvor pomenutog medija.

Takođe, dok je okupljenim novinarima odgovarala na pitanja tokom pojavljivanja na reviji Stefana Đokovića, Nina Radulović je otkrila misteriozno da je srećna i da se po njenom osmehu sve vidi.

Komentari (0)

Loading