Celebrity News

Ćerka Verice Bradić ima 21 godinu i prava je lepotica! Uprkos atraktivnoj pojavi Elena nije krenula maminim stopama (FOTO)

Ćerka Verice Bradić mamina je kopija, a tatina princeza

Ćerka Verice Bradić ima 21 godinu i prava je lepotica! Uprkos atraktivnoj pojavi Elena nije krenula maminim stopama (FOTO)

Otkako je sa emitovanjem krenula emisija "Hit -tvit" na TV Pinku, pojmovi kao što su porodica, suprug, sin i ćerka Verice Bradić svrstali su se među najpretraživanije na Googlu. Normalno je da javnost zanima kakva je crvenokosa voditeljka van kamera, u kuhinji recimo, za šporetom ili u ophođenju sa suprugom i decom, nažalost od nje to još uvek nismo imali prilike da vidimo. Verica je karijeru dugu dve decenije gradila bez skandala, a pominjane porodice u intervjuima uvek je vešto preskakala. Tek pokoja reč umela je da joj se povremeno omakne a svoju zatvorenost u tom pogledu pravdala je objašnjenjem.

‒ Suprug je zajedno sa decom moja oaza sigurnosti i mira, pa ih verovatno zbog toga i držim dalje od medija. Zajedno smo više od dvadeset godina. Želim da porodicu zaštitim od izlaganja javnosti. Nisu oni birali ovaj posao, ja sam.

Pročitajte: Ovo ne želi da znate - Ko je i čime se bavi suprug Verice Bradić i zašto ga uporno krije od medija

Luka Šarac

 

Uprkos Veričinoj borbi da sačuva svoju intimu, mi smo došli do jedne stare fotografije koja svedoči o tome kakva je ona majka i kakav odnos gaji sa ćerkom Elenom, koja ne planira da krene njenim stopama, a ako smo dobro razumeli televizija ne zanima ni njenog muškog naslednika.

‒ Mislim da će Elena otići nekim drugim putem. Osam godina mlađi Andrej živi u ubeđenju da može da postane ama baš sve što hoće, a često i mene uspeva da ubedi u to. Imam sreće sa decom, ponekad se pitam čime sam je zaslužila - kroz smeh je kazala ranije voditeljka.

Na osnovu ove fotografije, doduše vrlo stare na kojoj ćerka Verice Bradić ima svega osam godina, može se zaključiti da ima mamin lik.

Komentari (1)

Loading