Celebrity News

Porodica u kojoj su zagrljaji sastavni deo svakodnevnog rituala: Zavirite u skromni dom Goce Stojićević (FOTO)

Dom Gordane Stojićević ušuškano je porodično gnezdo u samom centru Beograda

Porodica u kojoj su zagrljaji sastavni deo svakodnevnog rituala: Zavirite u skromni dom Goce Stojićević (FOTO)

Kutak prepun ljubavi i poverenja dom Gordane Stojićević je, pevačice najlepših narodnih pesama. Takvim ga čine njen suprug ekonomista Rade Janković i ćerke Maša i Lana, koje su već odrasle žene i teže svom nekom putu.

Pročitajte: Na prvi pogled sevale su varnice: Svi detalji odnosa Goce Lazarević sa snajom Svetlanom (FOTO)

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Već dve i po decenije Goca i njena porodica žive nedaleko od Mašinskog fakulteta u Beogradu, a vlasnica hitova "Pusti me da nađem srcu lek" i "Ja ne mogu bez njega" nakon što se penzionisala nastavila je uz pomoć bližnjih da radi na uređenju nekretnine, koju njeni prijatelji iz milošte zovu domom pesme, smeha i prijatne atmosfere.
- Mada svi vole da stanuju u centru grada, za šta kao razlog navode blizinu radnog mesta, kod nas je situacija obrnuta. Stanujemo u srcu Beograda i uživamo u čarima metropole, pa dok moj suprug odlazi na posao u Medaković naselje, ja često putujem tamo gde me pesma zove, što znači širom naše zemlje i sveta - rekla je ranije pevačica.

Pročitajte: Brena, Popović, Rokvići, komšiluk iz snova: Evo gde je Ilda Šaulić oformila dom! Sve odiše harmonijom i toplinom (FOTO)

Vladimir Šporčić/Story arhiva

Otkrila je potom po kojem je pravilu uređen njen dom. 

- Glavna karakteristika našeg stana je skromnost. Tako smo, recimo, kožnu garnituru, na kojoj se uveče svi ušuškamo i gledamo naše omiljene serije, kupili kada smo se uselili u ovaj stan. Svesni smo toga kako je vreme da je promenimo, ali nameštaj i trendovi nikada nam nisu bili prioritet. Tokom odrastanja naših cerki, najvažnije nam je bilo što nam je prvi komšija bila osmogodišnja škola koju su Lana i Maša pohađale, a na koju se sa naše terase pruža pogled, što nam je olakšavalo brigu o mezimicama - kazala je Gordana.

Pročitajte: Sofisticirano i luksuzno: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović otvaraju vrata porodičnog doma (FOTO)

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Dnevni boravak čuva posebnu porodičnu priču.
- Vitrina je puna suvenira koje su mi uglavnom poklanjale moje koleginice iz grupe Đerdan u kojoj smo zajedno pevale i s kojima sam punih dvadeset godina putovala po celom svetu. Tu su razne figure u obliku životinja, najčešće žaba i slonova, vaze i pepeljare, zatim ikone i svećnaci iz Egipta, Španije, Tunisa.

Pročitajte: Nojevo perje, zlato i dijamanti: Jelena Karleuša pokazala raskošnu unutrašnjost novog doma na Dedinju (foto)

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Dom Goce Stojićević, tačnije zidovi ispunjeni su slikama njenog devera, a najznačajniji detalj u njenom salonu jeste veliki plišani meda kojeg je dobila od pokojne majke.

- Smatram ga petim članom naše porodice, a istovremeno i mojim pacijentom jer mi budi secanja na studije za profesiju kojom se nikada nisam bavila - izjavila je ona.

Pročitajte: Konačno je svoj na svome: Zavirite u ušuškan dom Goce Tržan, stan je zamenila prelepom kućom (foto)

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Jovana

04:14 07.04.2022

Prava domaćinska kuća bez pretencioznosti, topao dom jedne od naših vrhunskih pevačica. Ona nije u našim medijima ravnopravno zastupljena što je svojevrsna nepravda, a u rangu je Lepe Lukić i Snežane Djurisić.

Vlada

08:56 08.04.2022

Goca je jako dugo volela i jednog Ziku iz Vranja. To je bilo za film,, scena sa vencanja njegovog sina je bila spektakularna. Ona je bila zvezda dogadjaja.