Celebrity News

Obeležila ga za ceo život: Ćerka OVE naše slavne glumice zavela je Bokija Perića, detalji njihove veze će vas naterati da se zapitate (FOTO)

Bivša devojka Bojana Perića ćerka je glumice koju danas gledate u hit seriji

Obeležila ga za ceo život: Ćerka OVE naše slavne glumice zavela je Bokija Perića, detalji njihove veze će vas naterati da se zapitate (FOTO)

Promo

Interesovanje javnosti za privatni život poznatog glumca Bojana Perića (36) posle duže pauze ponovo je dobilo na intenzitetu otkad se našao u ulozi voditelja popularnog rijaliti formata "Survivor". Mišljenja su podeljena po pitanju njegovog snalaženja na ovoj poziciji, ali spekulacije o ljubavima koje su se sklopile u dalekoj Dominikanskoj republici među takmičarima nisu zaobišle ni njega, naprotiv, prva priča o rođenoj romansi na ovoj destinaciji vezuje se upravo za njegovo ime. Devojka Bojana Perića navodno je instruktorka fitnesa Ivana Ignjatović koja se takođe nalazi u Dominikani, ali ta vest još uvek nije zvanično potvrđena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic)

 

Međutim, dok se čeka na potvrdu o novoj ljubavi poznatog glumca i voditelja koji već par godina u javnosti nije pokazivao ikakve znake progresa na ljubavnom planu ljudi još uvek pamte njegovu bivšu vezu koja je trajala više godina i koja je obećavala da bude krunisana brakom umesto što se nesrećno okončala. Poslednja zvanična devojka Bojana Perića stoga je Anđela Pavlović koja je do danas njegov najozbiljniji emotivni poduhvat. Za Anđelu je domaća javnost saznala upravo kada je postala glumčeva partnerka, tada poznatog po ulozi Stošića u seriji "Vojna akademija" koja mu je donela sijaset novih obožavateljki.

Pročitajte: Bojan Perić: Teško mi je da nađem vaspitanu devojku

 

 

Iako je postala poznata na taj način, bivša devojka Bojana Perića ceo život je poznata po drugačijoj vrsti bliskog odnosa sa pripadnikom glumačke branše. Naime, njena majka je naša glumica Daniela Kuzmanović Pavlović koju publika danas može da gleda u seriji "Igra sudbine". To se nije toliko potenciralo u medijima koliko Anđelin odnos sa Bokijem koji se zaista činio da ide u dobrom pravcu dok pre tri godine nije naprasno objavljeno da raskidaju.

- To je sastavni deo života, jedan momenat koji je takav kakav jeste i ništa tu nije novo ni čudno. Tako sam ja to doživeo - izjavio je tada Bojan ekskluzivno za "Story" koji je objavio vest o raskidu.

Komentari (0)

Loading