Celebrity News

Ima li sreće za nju: Godinu dana nakon što su dobili ćerkicu Unu, isplivala istina o Branku, suprugu Jelene Janković

Autor: | 09/04/2022

Dečko Jelene Janković otac je njene ćerke ali još ne i zvanični suprug slavne teniserke

Ima li sreće za nju: Godinu dana nakon što su dobili ćerkicu Unu, isplivala istina o Branku, suprugu Jelene Janković

Pre dva dana mediji su preneli atmosferu sa prvog rođendana ćerke slavne teniserke Jelene Janković (37) i tom prilikom, pored dekoracije i slavljeničkog ambijenta, u prvi plan je došla idilična i još lepša slika same porodice koju pored bivše broj jedan na svetu i njene mezimice Une upotpunjuje ugledni doktor i Jelenin izabranik Branko Barać koji je na rođendanu uživao u ulozi ponosnog tate. Međutim, dok se o teniserkinom životu prethodnih godina naširoko pisalo, dečko Jelene Janković, koji joj još uvek nije suprug na papiru koliko je poznato, o sebi ne voli da otkriva previše.

Instagram

 

Štaviše, povučen život izuzetno prija ovom doktoru bez obzira na to što popularnost njegove nevenčane supruge sigurno otežava da mu svakodnevica stalno prolazi u "ilegali". Najteže mu je verovatno bilo na početku zabavljanja s Jelenom, kada je interesovanje javnosti ujedno bilo i najveće, pa se naširoko pisalo o tome kako su se upoznali. Naime, dečko Jelene Janković radio je tada upravo na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nako što je ustanovljeno da je pozitivna na koronavirus 2020. godine. Nakon što je njihov odnos započeo strogo profesionalno, nije prošlo mnogo vremena dok se ljubavne varnice nisu raspršile u vazduhu.

Pročitajte: ZAPANJIĆE VAS LUKSUZ: Ovde stanuje Jelena Janković sa suprugom Brankom i ćerkom (FOTO)

story

 

 

Dečko Jelene Janković je uspešan internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, Branko Barać imao je javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije. Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je takođe član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena Zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima.

Petar Đorđević

 

Otkako je u njihove živote stigla naslednica Una, Jelena i Branko uživaju u porodičnoj sreći daleko izvan domena javnosti, pa ne čudi što se i za nedavno održanu rođendansku proslavu ćerke čulo tek nakon što je ona završena.

Komentari (2)

Loading
Mira

00:39 10.04.2022

Drago mi je da je ostvarena na svim poljima!Sve najlepse joj zelim

Vesna

08:11 10.04.2022

Ko hoċe da sačuva privatnost, sačuva je! Sve ostalo je foliraža.