Celebrity News

Više se NE MOŽE SAKRITI! Tajna AFERA Gorana Bogdana i velike hrvatske pevačke zvezde: LUDO SMO SE ZALJUBILI

Bivša devojka Gorana Bogdana pevačica je koju publika naprosto obožava

Više se NE MOŽE SAKRITI! Tajna AFERA Gorana Bogdana i velike hrvatske pevačke zvezde: LUDO SMO SE ZALJUBILI

Nema mnogo onih koje se mogu nazvati bivša devojka Gorana Bogdana. Hrvatski glumac, iliti šarmer iz Širokog Brijega, kako ga pripadnice lepšeg pola najčešće opisuju, nije mnogo puta u životu bio zaljubljen.Tih nekoliko puta, međutim, voleo je do kraja, celim bićem i telom i uvek samo jednu ženu. Posvećen, požrtvovan, veran momak, epiteti su kojima ga najčešće opisuju najbliži prijatelji, one koje su ga ostavljale, ali i one koje je on ostavljao. Šarmu slavnog umetnika svojevremeno nije mogla da odoli ni pevačica Nina Badrić.

Pročitajte: Prvi javni dokaz o pomirenju: Goran Bogdan na Instagramu podelio sliku Jovane Stojiljković i pokazao koliko je ponosan na nju

Boško Karanović

 

Goran i Nina upoznali su se prilikom snimanja spota za njenu numeru "Dan D", a već pri prvom susretu među njima je proradila hemija. Pevačica se tada pohvalno izrazila o svom glumačkom partneru:
- Veoma je zgodan, izuzetno talentovan, baš sam srećna što je sa mnom u spotu - rekla je tada, a potom i nakon završenog projekta nastavila da se viđa sa glumcem. Mnogi mediji u to vreme zaključili su da je sa njim otpočela i emotivnu vezu. Na tu temu pak nije želela ništa važno da kaže, ali navode nije ni demantovala.

- Goran je sjajan momak, ali kao što je to bio slučaj i do sada, ne bih govorila o svom privatnom životu za javnost – izjavila je ona tada, dok je i njen mačo zavodnik po tom pitanju ostao nem. 

Komentari (0)

Loading