Celebrity News

Neumorno je tražila muža a onda se pojavio ON! Evo kako izgleda suprug Nataše Tapušković: Zaprosio ju je nakon mesec dana zabavljanja (FOTO)

Muž Nataše Tapušković zgodan je i vrlo romantičan muškarac, koji se zbog glumice iz Amerike preselio u Srbiju

Neumorno je tražila muža a onda se pojavio ON! Evo kako izgleda suprug Nataše Tapušković: Zaprosio ju je nakon mesec dana zabavljanja (FOTO)

Ko je muž Nataše Tapušković, čovek zbog kog glumica ne skida osmeh sa lica, osoba sa kojom je oformila porodicu i danas ima dve ćerke Đurđu i Danu, muškarac koji joj je najveća podrška i smisao postojanja? Ovo pitanje javnost postavlja otkako se atraktivna glumica pojavila na velikom platnu, a sad evo i odgovora.

Pročitajte: RAZVELA SE Ljiljana Stjepanović: OVO MNOGO BOLI, muškarac mi više ne treba

Instagram/Story arhiva

 

Reč je o teniskom treneru Vuku Tapuškoviću koji je svoje angažmane u Americi propustio kako bi bio u vezi, a potom i u braku sa dramskom umetnicom. Skladni bračni par upoznao se preko Vukove kume koja je verovala da su srodne duše, a Nataša koja je dete razvedenih roditelja i uvek je težila celovitoj porodici tvrdi da je još kao devojčica neumorno tražila muža. Sve o čemu je sanjala sa Vukom je dobila, a kako je tekla njihova ljubavna priča svojevremeno se prisetila:

– Imala sam 27 godina i naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u „Stupici“, posle predstave ,,Supermarket'“, u kojoj sam igrala. Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: „Aha, ovo je moj muž.“ Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: „Sigurno je to taj.“ Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe. Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film „Život je čudo“ i venčali se posle godinu dana. Prezime Tapušković uzela sam da bih svojoj deci u doživljaju porodice omogućila celovitost. Muž mi je ogromna podrška. Kad ja radim, on smanjuje svoje poslove i bavi se decom - kazala je Nataša, koja kroz smeh priča da je pre Vuka već bila u jednom braku. 


Prvi muž Nataše Tapušković

Petar Leković, njena prva ljubav, nije gubio vreme. Ponudio joj je brak. Imao je devet, a ona sedam godina:

– Došao je sa dva druga pod moj prozor i pevao je pesmu „Za Beograd“, a onda me je zaprosio. Deca su nam organizovala svadbu, spremili su i burme i mi smo se „venčali“. Nikad se nismo razveli. Cela škola znala je za naše simpatije. Kad su ga na razglasu pominjali jer je bio đak generacije, ceo razred okretao se ka meni, a učiteljica mi je namigivala. Dok god nisam srela muža, ja sam ga neumorno tražila - duhovito je priznala glumica.

Pročitajte: Ksenija i Saša Milošević Mare imaju ogroman razlog za slavlje

Instagram/Story arhiva

 

 


 

Komentari (0)

Loading