Celebrity News

Mnogo ju je voleo a ona je paralelno bila u vezi sa drugim: Viktor Savić delio devojku sa OVIM pevačem narodne muzike (FOTO)

Bivša devojka Viktora Savića osvojila je istovremeno srca dvojice muškaraca

Mnogo ju je voleo a ona je paralelno bila u vezi sa drugim: Viktor Savić delio devojku sa OVIM pevačem narodne muzike (FOTO)

Taman kada smo pomislili da nas ništa više na temu bivša devojka Viktora Savića ne može iznenaditi, doznali smo jednu vrlo interesantnu stvar. Glumac i osnivač pozorišta “Teatar na Brdu” svojevremeno je voleo jednu sudentkinju, koja mu je srce slomila tako što je paralelno bila u vezi sa još jednim muškarcem.

Pročitajte: Zavirite u porodični dom Viktora Savića: Ovo sigurno niste očekivali (FOTO)

Story arhiva

 

Reč je o manekenki Aleksandri Čović, koju je Savić upoznao početkom jula 2009. u Budvi, nakon čega je nastavio da je viđa i u Beogradu. Svega nekoliko meseci kasnije krenule su spekulacije po kojima je uporedo sa Viktorom Aleksandra bila u vezi sa sinom pokojnog muzičara Marinka Rokvića, Markom Rokvićem. Naime, prema pričama poteklih iz gradskih kuloara manekenka i muzičar zabavljali su se oko godinu dana, a svoju vezu nazivali su slobodnom, što Viktor nije znao.

Pročitajte:  Kao grom iz vedra neba! OŽENIO SE VIKTOR SAVIĆ, pred oltar odveo NJU (FOTO)

Instagram

 

Čim je to otkio glumac je, navodno, odlučio je da odnos prekine objašnjavajući kako je zapravo došlo do neslaganja u temperamentu. Bivša devojka Viktora Savića zavrtela je mozak umetniku, što je retko kojoj dami pošlo za rukom.

 

Komentari (0)

Loading