Celebrity News

Rasli smo uz nju: Milica iz "Otvorenih vrata" je promenila profesiju, a iznenadićete se kad vidite gde živi i KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

Milica iz "Otvorenih vrata" jedna je od naših omiljenih TV junakinja, britkog humora i sarkazma, a o njenom sadašnjem životu malo toga se zna

Rasli smo uz nju: Milica iz "Otvorenih vrata" je promenila profesiju, a iznenadićete se kad vidite gde živi i KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

Sredinom devedesetih godina serija "Otvorena vrata" bila je apsolutni hit, da bi danas nosila titulu televizijskog evergrina. Ipak, posebnu pažnju tada je privukla Sofija Jović, domaćoj javnosti poznatija kao Milica iz "Otvorenih vrata", koju nakon ove kultne uloge više nismo imali priliku da vidimo na malim ekranima.

Nakon srednje škole Sofija je otputovala u Ameriku, gde je završila pozorišnu režiju, a nakon toga i studije iz psihologije. Danas se nalazi na čelu kompanije koja se bavi globalnim istraživanjima u domenu psihologije.

Uspešnu poslovnu ženu koja život gradi u Njujorku, domaća javnost imala je prilike da vidi 2013. godine, kada je ponovo, ali na kratko učinila da Milica iz "Otvorenih vrata" zablista pred publikom, u nastavku hit serije.

Pročitajte: ZBOG NJEGA JE NAPUSTILA SRBIJU - Ovo je muž Vesne Trivalić (FOTO)

youtube printscreen

 

- Najviše me raduje kada me naši ljudi prepoznaju usred Njujorka. Reakcije su uvek pozitivne što me posebno raduje. Izgleda da oni drugi zasad ne prilaze - rekla je tada na konferenciji za štampu Sofija.

Na sajtu kompanije u kojoj je zaposlena, a Sofijinim dostignućima piše sledeće:

- Doktorka Jović je započela karijeru kao klinički psiholog: učenje, sprovođenje istraživanja i pružanje testiranja i lečenja na različitim postavkama lečenja. Svoje radove objaviala je u renomiranim časopisima i prezentovala u naučnim radovima na brojnim kongresima. Član je Američkog psihološkog udruženja, Udruženja poremećaja anksioznosti Amerike , Međunarodnog društva za razvoj CNC lekova, Međunarodnog društva za CNS klinička ispitivanja i metodologiju (ISCTM), Američkog društva za kliničke Psihofarmakologije (ASCP) i osnovni član CNS Summit. Doktorirala je kliničku psihologiju na Univerzitetu Long Ajlendu i njen magistar iz poslovne administracije iz Tehnološkog instituta Masačusets, Škole menadžmenta Sloan

Prophase printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading