Celebrity News

Prvo pa muško: Saška Veselinov prvi put na televiziji sa dečkom Đorđem otkrila ONO ŠTO SVI ČEKAMO (FOTO)

Saška Veselinov o Dijani i Srđanu prvi put govori javno, a kako se komplikovan odnos Dijane i Jelene neprekidno komentariše, mnoge je zanimalo da li je mlada buduća snaha Đokovića sa svekrvom imala više sreće

Prvo pa muško: Saška Veselinov prvi put na televiziji sa dečkom Đorđem otkrila ONO ŠTO SVI ČEKAMO (FOTO)

Saška Veselinov i Đorđe Đoković gostavali su sinoć prvi put zajedno na televiziji i to u najgledanijem "talk show" programu Ognjena Amidžića.

Pored toga što su po prvi put govorili o početku svoje romanse, Saška Veselinov o Dijani i Srđanu govorila je prvi put javno, otkrivši kakav odnos ima sa roditeljima svog dečka. Kada ju je Ognjen upitao ko joj je najbliži član porodice Đoković, bez mnogo razmišljanja Saška je odgovorila:

Pročitajte: Surova istina se ne može sakriti - Proslava rođendana Dijane Đoković jasno otkriva koliko je LOŠ odnos sa snajom Jelenom (FOTO)

foto: Getty Images/Instagram

 

- Moram da izdvojim mamu Dijanu. S njom sam često i ona je divna žena - rekla je Saška, a Đole je otkrio da joj komunikacija sa Srđanom ipak ide malo teže.

- Istina je da je bliska sa Dijanom, najviše sa njom. Volela bi da ima bolju i češću komunikaciju sa Srđanom.

Ova iskrenost oduševila je gledaoce, koji su nestrpljivo čekali da čuju kakav odnos sa Đokovićima ima nova snaja, kada se već godinama piše da su odnosi Jelene i Dijane prilično komplikovani.

Komentari (0)

Loading