Celebrity News

Sad je već veliki momak! Sanja Kužet izašla u provod sa sinom, šarmantan je na mamu! (FOTO)

Stariji sin Sanje Kužet zgodan je na tatu, a šarmantan na mamu

Sad je već veliki momak! Sanja Kužet izašla u provod sa sinom, šarmantan je na mamu! (FOTO)

Andrija Piper, stariji sin Sanje Kužet i biznismena Zorana Pipera izrastao je u divnog dečaka, zaštitnički nastojenog prema mami i mlađem bratu Strahinji. Budući da je dobar đak u školi i vrlo poslušan atraktivna voditeljka svom mezimcu ne ume da kaže ne, a za to nema ni mnogo razloga jer Andrija nema prevelikih prohteva. Nedavno je izrazio želju da ode u pozorište, što mu je ponosna mama uslišila, a paparaci su bili tu da prvi večernji izlazak mame i sina zabeleže. 

Pročitajte: Nismo ni znali ni pretpostavili: Fotografije Sanje Kužet na kojima se ljubi sa ovim MLADIM I ZGODNIM glumcem će vas ŠOKIRATI

Ata Images

 

Stariji sin Sanje Kužet mešavina je karaktera oba roditelja, a kako bi imao lepo detinjstvo i bezbrižno odrastao voditeljka se trudi da sa njegovim ocem ostane u što je moguće boljim odnosima.

- Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je ranije ona.

Pročitajte: Uspešan, zgodan i samo njen: Partner Sanje Kužet uhvaćen u javnosti, prelep su par (foto)

Ata Images

 

Sanja ne krije sreću što njen stariji naslednik gaji dobar odnos sa njenim sadašnji mužem Nemanjom Živojinovićem, dok istovremeno obožava mlađeg brata.

Komentari (0)

Loading