Celebrity News

RAZVELA SE Ljiljana Stjepanović: OVO MNOGO BOLI, muškarac mi više ne treba

Razvod Ljiljane Stjepanović ostavio je velike posledice na glumicu, koja je nakon toga nastavila kroz život sama sa dva sina

RAZVELA SE Ljiljana Stjepanović: OVO MNOGO BOLI, muškarac mi više ne treba

Šest godina od sklapanja braka dogodio se razvod Ljiljane Stjepanović. Glumica prepoznatljiva po ulozi Radojke iz serije “Selo gori, a baba se češlja” to iskustvo prepričava kao nešto najbolnije što joj se dogodilo. 

Pročitajte: Odluka koja je mogla da promeni sve: Ovo je sin Ljiljane Stjepanović koji je bio spreman da reskira život, a sve zbog jedne stvari

Printscreen/facebook

 

Dok je patila za pogrešnim odlukama i zbog životnog poraza nastavila je da uzdignute glave sama odgaja sinove Igora i Vlastimira, koji su zahvaljujući njenom vaspitnom modelu izrasli u dobre ljude i odlične muževe svojim izabranicama. O razlazu od bivšeg i već sada pokojnog supruga Bojana Repića Ljilja je svojevremno govorila.

- Bili smo dva različita sveta. Imala sam svega 27 godina. Nije mogao da podnese moj posao zbog ljubomore. Bio je službenik, nije me podržavao i shvatao neke stvari, tako da smo nažalost otišli u raskorak. Mislim da je porodica važna i to mi je strašno nedostajalo u životu jer sam morala sama da se borim, ali takva mi je sudbina. Na sreću, izgurala sam. Nisam razmišljala o tome šta ljudi kažu što sam raspuštenica. Oduvek sam bila borac, a deca su bila uz mene, pa se nisam obazirala na tuđa mišljenja. Moji najbliži znali su razloge zašto se moj brak raspao i nisam osećala potrebu da se bilo kome pravdam - rekla je tada Ljilja, pa dodala zašto je godinama kasnije ostala sama.

- Naravno da želite da volite, naslonite glavu na nečije rame, podelite brige s nekim. Imala sam zapravo jednu dugu vezu, ali nisam htela ponovo da se udajem jer sam se plašila da bi moja deca mogla da mu predstavljaju teret i nisam bila sigurna u njegovu ljubav prema Igoru i Vlastimiru. U ovim godinama već prija mi samoća, sinovi su odrasli, a ja sam konačno svoja i mogu na pravi način da se posvetim sebi i poslu. Imam kreativne trenutke u svojoj samoći, mnogo pišem i to mi prija. Za sada se dobro snalazim i ne smeta mi što nemam muškarca uz sebe - zaključila je Ljilja.

Pročitajte: Porodični portret iz snova: Unuk Seke Sablić prvi put u javnosti, upoznajte malog Leona (FOTO)

Printscreen/facebook

 

Razvod Ljiljane Stjepanović potpuno je promenio glumicu. Uprkos promenama nastavila je da veruje u brak i srećna je što su njeni naslednici našli supruge za primer. Za sebe kaže da je dobra svekrva i još bolja bakatri unuke.

Komentari (0)

Loading