Celebrity News

POTRESNA ISPOVEST Seke Aleksić o nasilju u porodici: Prošla sam kroz užasne stvari

Autor: | 31/05/2021

Ispovest Seke Aleksić potresla je mnoge gledaoce, jer je zvezda podelila sećanja na teško detinjstvo koje je obeležilo za ceo život. Suze su same krenula niz obraze kada je otvorila dušu i sve javno ispričala.

POTRESNA ISPOVEST Seke Aleksić o nasilju u porodici: Prošla sam kroz užasne stvari

Zbog oca Milovana i njegovog problema sa alkoholom, Seka je preživela traume kao dete, podsetila se strašnih scene nasilja kojima je pisustvovala.

Posebna “bolna rana” jeste jeziva situacija koja se dogodila kada je njen otac nasrnuo na majku da je udari.

- Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke jer ju je tukao - kazala je Seka.

- To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave - dodala je.

Pročitajte: Da li je Seka Aleksić jedina domaća zvezda koja u domu poseduje ovo?! Zavirite u luksuzan dvorac u Staroj Pazovi (FOTO)

 

 

- Živela sam sa roditeljima i bratom u Zvorniku sve do početka rata. Pre nego što smo izbegli iz Bosne, mama i tata su se razveli, to je za mene bilo veoma teško. Odrasla sam preko noći. Brat i ja smo pripali mami. Tata je bio pažljiv prema bratu i meni, ali je mnogo pio i u tom stanju je pravio dosta neprijatnosti u kući. Zbog toga su se i razveli. Otac bi bio mnogo srećniji čovek da njegovim životom nije zagospodario alkohol. Majka nikada o njemu nije govorila ružno, iako je bilo toliko situacija kada je za to imala razloga", rekla je pevačica i dodala da je živela na rubu egzistencije.

Pročitajte: Seka Aleksić u novoj ulozi, sladokuscima se savetuje oprez

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @k1televizija

 

- Te 1992. godoine izbegli smo u Banju Koviljaču gde sam završila četvrti razred osnovne škole. Ne volim da se sećam tog perioda, bio je ispunjen velikom nemaštinom. Živeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala na korišćenje, spavali smo na strunjačama. Nismo imali ni šporet, komšije su znale nešto da skuvaju i donesu. Po sedam dana smo jeli samo pasulj. Posle smo dobili šporet na poklon i bili smo jako srećni", rekla je Seka u emisiji "Preživeli".

Komentari (0)

Loading