Celebrity News

Ona mu je rodila prvo unuče: Upoznajte snaju Željka Mitrovića, ovaj detalj niste znali o njihovom odnosu (FOTO)

Autor: | 17/04/2022

Snaja Željka Mitrovića godinama je izabranica njegovog sina Aleksandra

Ona mu je rodila prvo unuče: Upoznajte snaju Željka Mitrovića, ovaj detalj niste znali o njihovom odnosu (FOTO)

Dok se o ćerkama Željka Mitrovića (54) i njihovim emotivnim izborima pisalo u više navrata, javnost možda nije stigla da se naročito dobro upozna sa životnim ljubavnim izborom njegovog sina Aleksandra, kojeg je poznati vlasnik imperije "Pink" dobio u prvom braku sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani, s kojom ima i ćerku Sandru. Naime, Aleksandar Mitrović već godinama unazad u srećnoj je vezi sa izabranicom Ivanom Đujić (30) s kojom ima i ćerku Emiliju koja će u junu napuniti dve godine. Snaja Željka Mitrovića, stoga, još uvek nije posebno poznata široj javnosti a to je, između ostalog, želja Aleksandra i Ivane koji vole da život provode izvan fokusa javnosti.

U javnosti nigde nije potvrđeno da li su se snaja Željka Mitrovića i njegov sin Aleksandar zvanično venčali ili još uvek žive u vanbračnoj zajednici jer je bilo planirano da se venčaju baš kada je izbila pandemija koronavirusa pa su rešili da sa svadbom sačekaju kada se za to steknu uslovi. Ipak, poznato je da se neizmerno vole kao i da su vrlo privrženi porodici pa se Ivana odlično slaže kako sa Aleksandrovom sestrom Sandrom Mitrović, tako i sa svekrom Željkom ali i svima ostalima iz ove velike porodice. Naravno, Željku je snaja zauzela posebno mesto u srcu jer mu je upravo ona rodila prvo unuče u životu.

Pročitajte: Nećete verovati: Šta spaja Željka Mitrovića i OVU popularnu pevačicu sve ove godine (FOTO)

Koliko je poznato, snaja Željka Mitrovića u vezi je s njegovim sinom gotovo punih deset godina, a sa Aleksandrom je posvećena roditeljstvu ali i putovanju po svetskim destinacijama pa se još uvek prepričava kako su tokom jedne večere u Kanu susreli svetsku manekenku Belu Hadid koja je bila oduševljena njihovom naslednicom.

Komentari (0)

Loading