Celebrity News

Pozvala me je, čula sam urlike i PRETNJE: Svi detalji stravičnog prvog telefonskog razgovora supruge i ljubavnice Miroslava Ilića

Mirjana Antonović i Gordana Ilić godinama su bile ljute rivalke, a sada su isplivali detalji njihovog prvog razgovora

Pozvala me je, čula sam urlike i PRETNJE: Svi detalji stravičnog prvog telefonskog razgovora supruge i ljubavnice Miroslava Ilića

Mirjana Antonović i Gordana Ilić ljute su rivalke, a nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića otkrila je da je njegova supruga stala na put njihovoj sreći.

- Naša ljubav je počela 1984. Upoznali smo se preko prijatelja kad je on bio u Njujorku na turneji s Lepom Brenom i Slatkim grehom. Rekao mi je da su ga roditelji naterali da se oženi pošto je njegova žena bila trudna, da se ne slažu i da je za glavu viša od njega. Naglasio mi je da nije srećan jer nisu zajedno iz ljubavi i da se zbog toga često opija. Miroslav je tada još uvek bio u braku, ali odvojen od Gordane, i planirao je da se razvede - započinje priču Mirjana.

Pročitajte: Finalni udarac Miroslava Ilića - Vanbračni sin Devin otkriva kako mu je otac prilikom razgovora SLOMIO SRCE

Ata Images

 

- Kad sam saznala da sam trudna, bio je iznenađen kao i ja. Hteo je da bude fer prema Gordani i deci, da ih obezbedi, pa da traži razvod. Kako mi je stomak rastao, bio je sve srećniji. Znali smo da će biti sin i on je želeo da se zove Kristijan. U Australiji me je iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost posle njegovog razvoda.

A onda je usledio trenutak koji je promenio sve. Mirjana Antonović i Gordana Ilić čule su se telefonom i Mirini snovi rasuli su se u trenu:

- Počela je da zove i preti meni i detetu. Govorila je i da će ubiti svoju decu i Miroslava. Nisam želela bilo ko da nastrada. Pošto sam tad bila kod sestre u Beogradu, spakovala sam se i odletela za Njujork, a Miroslav se naljutio što sam se vratila u Ameriku.

Pročitajte: Život je nije mazio - Gordana Ilić borila se sa ljubavnicama muža Miroslava i svekrvom koja je NIJE PODNOSILA

Gloria

 

Ipak, kada je na svet došao njihov sin Miroslav je nestao bez traga, a sa Gordanom je i danas u skladnom braku, koji nije narušio čak ni sudski proces za utvrdu očinstva, koja je pre nekoliko godina Mirjana pokrenula sa sinom Devinom.

Komentari (0)

Loading