Celebrity News

Da li mi to dobro vidimo: Nepunih godinu dana od rođenja ćerke muž Nine Janković u zagrljaju druge žene (FOTO)

Brak Nine Janković do sada je funkcionisao bez većih trzavica i dilema

Da li mi to dobro vidimo: Nepunih godinu dana od rođenja ćerke muž Nine Janković u zagrljaju druge žene (FOTO)

Bez značajnih problema brak Nine Janković donedavno je tekao. Glumica i njen izabranik, bankar Mateja Dičić upoznali su se preko Ninine drugarice, a Matejine sestre Tamare Dragičević. Bračne zavete, nedugo od prvog poljupca, pre tačno devet godina razmenili su pred velikim brojem zvanica i fotoreporterima magazina Story u Crkvi Svetog Marka u blizini Tašmajdana. Od tog momenata nerazdvojni su, lepo se slažu, a dramska umetnica je svojevremeno govorila da je njihovo glavno oružje i recept za skladan brak prvenstveno ljubav, kao i da njihovoj slozi doprinosi to što jedno drugo razumeju, podržavaju se, dosta razgovaraju i gaje beskrajno poverenje. Jankovićeva i Dičić u međuvremenu su postali roditelji dvoje dece dečaka Vukašina i devojčice Ivanke, a njihovim dolaskom na svet očigledno se mnogo toga u njihovom braku promenilo, bar tako govore najnovije fotografije koje su osvanule na glumičinom profilu. 

Pročitajte: Nakon 12 godina ljubavi: Nina Janković na godišnjicu braka saopštila loše vesti!

 

 

Nina je, naime, objavila slike i snimke nastale u okviru jedne proslave, kojoj su prisustvovale i njene kolege glumci, između ostalih, Tamara Dragičević i Petar Benčina. Snimak svedoči tome da je u neko doba atmosfera došla do usijanja, da se dosta pojelo i popilo, što je rezultiralo time da se u toku noći ona nađe u zagrljaju drugog muškarca, od njega čak dobije i poljubac, dok je njen suprug grlio drugu ženu. 

Pročitajte: Taman kako treba: Iz doma Nine Janković stiže prelepa poruka (foto)

Instagram

 

Kada se malo bolje pogledaju slike stiče se utisak da su se Nina i njen izabranik previše opustili i nisu mnogo vodili računa na ponašanje, ili da je pak reč samo o dobrim prijateljima ili pak rođacima sa kojima navikli da na taj način razmenjuju osećanja.

Pročitajte: Najradosniji Uskrs za Ninu i Mateja

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading