Celebrity News

Spakovala je kofere i OTIŠLA! Marta Savić je odlučila: Ne pada joj na pamet da se vrati Miletu

Brak Marte Savić i Mileta Kitića počeo je i već tri decenije odvija se pred očima javnosti

Spakovala je kofere i OTIŠLA! Marta Savić je odlučila: Ne pada joj na pamet da se vrati Miletu

Ono što se činilo da brak Marte Savić i Mileta Kitića čini posebnim jeste to što su supružnici iz iste profesije i jedno u drugo imaju poverenja i razumeju se. Uprkos obostranom razumevanju i podršci konstantna razdvojenost emotivnih  partnera ipak pretila je svojevremeno da naruši njihov brak. U neko doba, upravo iz tog razloga, Marta se povukla sa estradne scene. U potpunosti se posvetila porodici, mužu i  brizi o ćerki, takođe umetnici Eleni Kitić, a sve je činila kako bi njih dvoje bili srećni, dok je sebe stavila u drugi plan. 

Pročitajte: Najbogatiji estradni par živi u vili koju ste gledali samo u telenovelama: Zapanjiće vas luksuz u domu Mileta Kitića i Marte Savić (VIDEO)

 

 

Nakon što je Mile utvrdio svoju poziciju na estradi, a Elena izrasla u samostalnu devojku, Marta je odlučila da se posveti zadovoljenu svojih želja. Prvo što je uradila, otišla je na omiljenu destinaciju u Dominikansku republiku, gde se uz emotivnu i finansijsku podršku supruga skućila. U tropima ona od tada provodi 11 meseci godišnje i čini se da za sada nema nameru da se vrati za Beograd.

Pročitajte: Oglasila se: Elena Kitić otkrila da li je u vezi sa bogatim fudbalerom

 

 

Tamo joj na prvom mestu prija klima, stekla je i prijatelje, a uz pomoć društvenih mreža vrlo lako komunicira sa porodicom koja je posećuje. Mile, doduše vrlo retko odlazi o čemu svedoče fotografije na Martinom "instagram" profilu. Pevača na njima gotovo i da nema, dok Marta fotografima najčešče pozira u društvu drugih muškaraca. 

Pročitajte: Iznenadićete se: Koja žena povezuje Miloša Bikovića, Ivana Ivanovića i Gordana Kičića

 

 

Da li razdvojenost, koja je emotivne partnere na početku plašila, ovoga puta zaista preti da naruši njihov odnos ne možemo sa sigurnošću da znamo, ali činjenica je da potrebe za životom pod istim krovom među njima više nema. 

Komentari (0)

Loading