Celebrity News

SVE ZBOG DECE: Jovana Pajić i Sale Tropiko PONOVO ZAJEDNO! Pogledajte fotografije

Razvod Jovane Pajić i Saleta Tropika bivše supružnike samo privremeno je razdvojio, pa spojio zbog ćerki

SVE ZBOG DECE: Jovana Pajić i Sale Tropiko PONOVO ZAJEDNO! Pogledajte fotografije

Čitavu javnost šokirao je razvod Jovane Pajić i Saleta Tropika, a fanovi bračnog para mesecima nisu želeli vest o razlazu da prihvate. Nadali su se da odluka nije konačna, te da će između Jovane i Saleta doći do pomirenja. Supružnici za koje se verovalo da su skladni i da im mir ništa ne može narušiti, uprkos nadanjima obožavatelja, nakon 10 godina braka doneli su odluku da se razvedu, a pevačica se čak sa ćerkama Helenom i Đinom iselila iz porodičnog stana, što je i poslednju nadu o izmirenju ubilo.

Pročitajte: Sobu za devojčice pravila je sama, a onda su se iselile! Ovo je stan u kome su pre razvoda živeli Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić (FOTO)

Instagram

 

Ipak, splet okolnosti učinio je da su se Jovana i Sale nedavno ponovo našli na okupu, što je dovelo do bliže komunikacije među njima. Naime, nekadašnji supružnici zajedno su priredili rođendansku proslavu svojoj mlađoj mezimici Đini. U jednoj prestoničkoj igraonici oni su okupili članove porodice i prijatelje, kao i drugare iz vrtića slavljenice, a fotografije koje su osvanule na Jovaninom "Instagram" profilu svedoče koliko su se lepo proveli, kao i koliko su ponovo bliski. 

Pročitajte: Nisu više par, dogodio se razvod Jovane Pajić i Saleta Tropika! Otkrivamo: Ko je odlučio da prekine agoniju i podnese papire za razvod

Instagram

 

Pored slike na kojoj pozira sa ćerkom uz svu rođendansku dekoraciju i balone, pevačica je podelila i post sa Saletom a u opisu šaljivo napisala:

- A ima i nemirne dece.

Upravo ova rečenica navela nas je da pomislimo, da Jovana i Sale nisu samo jedan od onih parova koji zarad sreće dece glume slogu, već da su nakon razvoda ostali dobri prijatelji.

Komentari (0)

Loading