Celebrity News

Stan kakav se samo poželeti može: Po poslednjoj modi Srđan Predojević opremio nekretninu u kojoj je Jovana Joksimović nepoželjan gost (FOTO)

Dom Srđana Predojevića moderno je uređena nekretnina u kojoj glavnu reč imaju sin i ćerka poznatog novinara

Stan kakav se samo poželeti može: Po poslednjoj modi Srđan Predojević opremio nekretninu u kojoj je Jovana Joksimović nepoželjan gost (FOTO)

Andreja Damnjanović

U srcu prestonice smešten je dom Srđana Predojevića i njegove izabranice, advokatice Mirjane Lazarević. Bračni par svoj kutak opremio je modernim, skupocenim nameštajem, ipak po dolasku naslednika na svet, ćerke Sofije i sina Stefana dosta toga je morao da koriguje.

Pročitajte: Ko to beše Srđan Predojević? Jovana zadala još jedan udarac nekadašnjem najboljem prijatelju (FOTO)

Luka Šarac

 

Na prvom mestu napravio je prostora za dečije sobe, a u to ime kupio je i posebne stvari, u različitim bojama da se podmiri i ukus dečaka i devojčice. Srđan je svojevremeno za Story izjavio kako njegovi naslednici, iako još vrlo mali, sami uređuju svoj životni prostor, sami rade domaće zadatke i dosta su samostalni, na šta je posebno ponosan.

Pročitajte: Intimna ceremonija u Ambasadi Srbije u Parizu: Ovako su Srđan Predojević i njegova tajanstvena supruga izgledali na venčanju (foto)

Luka Šarac

 

Nakon što je po svom i supruginom ukusu uredio prostrani stan voditelj i autor emisije "Vesti sa Srđanom Predojevićem" fotografisao je prostorije a zatim slike poslao bratu, koji živi u inostranstvu i odlično se razume u dizajn i arhitekturu. Dobronamerni saveti u Srđanovom slučaju su uvek dobrodošli, posebno ako na osnovu njih dodatno može da sebi i svojoj porodici olakša život.

Pročitajte: Njegova supruga nema pojma: Tajna afera Srđana Predojevića sa OVOM glumicom iz Igre sudbine više ne može da se sakrije (FOTO)

Luka Šarac

 

Dom Srđana Predojevića opremljen je u malo tamnijim tonovima, koji su u principu i elegantniji, stoga je on i kuhinju dekorisao u drvetu braon boje sa sivo belim detaljima.

Pročitajte: Kume, zar i ti? Ovo je DOKAZ da Srđan Jovanu NE MOŽE DA VIDI OČIMA posle svega (FOTO)

Luka Šarac

 

Kupatilo, s druge strane, dekorisano je bež nijansama, a Srđan ne krije da kada nastupi renoviranje on voli sam da se tim stvarima pozabavi. Tokom trajanja vanrednog stana u stanu je ošmirglao i ofarbao vrata i to nije jedina stvar kojom se diči. Sve ume i zna po kući da radi, što ga svrstava u red pravih domaćina.

Komentari (1)

Loading