Celebrity News

Kada je vidi ne skida osmeh sa lica i ta ljubav traje 30 godina uprkos tome što je oženjen: Ko je žena koja je UKRALA SRCE Gorana Bregovića

Ljubavni život Gorana Bregovića mogao bi da se pretoči u film

Kada je vidi ne skida osmeh sa lica i ta ljubav traje 30 godina uprkos tome što je oženjen: Ko je žena koja je UKRALA SRCE Gorana Bregovića

Sa svega 17. godina počeo je ljubavni život Gorana Bregovića. Od trenutka kada se kao tinejdžer pojavio u svetu muzike, pa sve do danas šarmantni Sarajlija bio je predmet obožavanja pripadnica lepšeg pola, a žene u njegovom prisustvu ne mogu da obuzdaju strasti. Pre nego što se 1993. godne oženio Dženanom Sudžukom sa kojom ima troje dece, Bregović nije dugo zadržavao fokus na jednoj dami. Povezivali su ga sa Majom Sabljić, koju je jurio dok nije pristala da sa njim ode na piće. Pričalo se da je bio u emotivnom odnosu i sa Lepom Brenom, te da ju je posećivao u stanu u Novom Sadu, dok je ona letovala na njegovoj jahti. Spekulisalo se i da je ljubio Alku Vujicu kojoj je posvetio pesmu, kao i manekenku Ljiljanu Tić, ali i mnoge druge čijih imena danas najverovatnije ne može ni da se seti.

Pročitajte: "Nećeš valjda da se baviš tim ciganskim poslom": Goran Bregović nije imao podršku roditelja da postane muzičar, ovo je njegova ispovest

Privatna Arhiva

 

Sve te dame vrlo kratko su, po svemu sudeći, ostajale u Breginom životu, a samo jedna, pored supruge naravno, uspela je da ga do te mere fascinira da joj već 30 godina poklanja pažnju. Reč je o književnici Mirjani Bobić Mojsilović. Mira i Brega upoznali su se dok je ona još radila kao novinarka, a umetničke duše su im se prepoznale do te mere da nijedan javni događaj narednih godina nije mogao da protekne da njih dvoje nisu zajedno. 

Pročitajte: Ljubavni život Gorana Bregovića povod za svađu njega i Balaševića a Zdravko Čolić je umešao prste!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Dok je ona rado uvek prisustvovala Breginim koncertima, on nije preskakao da poseti pozorišne premijere predstava čiji je ona autor ili pak predstavljanju njenih romana, a čak u svom stanu drži i jednu sliku koju je ona svojim veštim rukama naslikala. 

Pročitajte: OTIŠLA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV I OSLONAC: Tragedija u domu Gorana Bregovića potresla region

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Poseban odnos gaje Mira i Brega, a na pitanje o čemu je tu reč, jesu li emotivni partneri, ljubavnici, ili pak prijatelji svojevremeno je ona obelodanila.

- Goran je moje najozbiljnije, najslojevitije i najdivnije prijateljstvo, koje traje skoro trideset godina - izjavila je književnica, koja je nažalost samo privremeno ovim svojim postupkom stavila tačku na priču o Bregi. Muzičar se, s druge strane, nije izjašnjavao na tu temu.

 

Komentari (0)

Loading