Celebrity News

Da istina je! OVAJ POZNATI MUŠKARAC priznao da je ON povod za krah braka Marije Veljković i njenog supruga Milana (FOTO)

Razlog razvoda Marije Veljković i njenog muža Milana Milovanovića konačno je poznat

Da istina je! OVAJ POZNATI MUŠKARAC priznao da je ON povod za krah braka Marije Veljković i njenog supruga Milana (FOTO)

Ata Images

Da se i pored troje divne dece, Marija Veljković i Milan Milovanović razvode, saznali smo pre nekoliko meseci. Iako su neko vreme živeli pod istim krovom, do pomirenja nije došlo, a Marija se sa decom preselila u svoj devojački stan.

Sada je, kako domaći mediji pišu, konačno poznat i razlog razvoda Marije Veljković i Milana Milovanovića. Kako saznaje "Svet" voditeljka se razvodi zbog tajne afere sa Urošem Ćertićem.

Pročitajte: Marija Veljković konačno otkrila detalje razvoda - Stavljao je sebe ispred mene, nisam mogla to da dozvolim!

Ataimages

 

Razlog razvoda Marije Veljković je on!

- Marija i Uroš su živeli na 200 metara jedno od drugog, na Dorćolu. Tako su se i upoznali, u kraju. Ona je vodila decu u vrtić, školu, nekad bi šetala psa, prolazila je pored Uroševe zgrade, a i svakako su se sretali na nekim snimanjima. Sve je počelo sa zdravo, a vremenom su razgovori postajali sve duži i sadržajniji, da bi onda to preraslo u nešto više. Dok je trajalo to i nije bila neka tajna. Viđali su se tako oko pola godine, a onda je i muž počeo da sumnja.Njen brak je i pre ovoga bio u krizi, a neverstvo je samo poslužilo za formalni kraj - kaže izvor za pomenuti list.

Ove glasine potvrdio je i sam Uroš Ćertić:

- Da istina je, a njemu imam da poručim: "Ako po društvenim mrežama ne prestane da maltretira Mariju i mene izaći ću na televiziju sa nacionalnom frekvencijom i progovoriti o svemu" - rekao je on.

Komentari (0)

Loading