Celebrity News

PREVARANTI, SUROVI LJUDI! Nataša Aksentijević osula žestoku paljbu po Željku i Jovani Joksimović nakon što je radila na njihovoj televiziji

Nataša Aksentijević o odnosu sa Jovanom i Željkom prvi put od kada je napustila "K1" televiziju

PREVARANTI, SUROVI LJUDI! Nataša Aksentijević osula žestoku paljbu po Željku i Jovani Joksimović nakon što je radila na njihovoj televiziji

Praznici se u domu komičarke Nataše Aksentijević (41) i njenog supruga Dušana proslavljaju uz puno smeha, pesme, dobrih misli, a nadasve uz bogatu trpezu, za koju je uvek lično glumica zadužena. Tradicionalno za tu priliku, ponosna mama ćerki Helene (7) i Vere (3) u vidu slatkih poslastica ispunjava želje ukućana, a za svoju dušu priprema specijalitete poput junećih repova. Retko kada Nataša i njena porodica najradosniji hrišćanski praznik obeležavaju sami, što ni ove godine neće biti slučaj. Okruženi prijateljima, 24. aprila, kako srpski običaji nalažu, jedni drugima poželeće zdravlje, sreću, slogu, ljubav i puno uspeha na profesionalnom planu. Što se ljubavi, sloge i zdravlja tiče, Nataša s tim nema problema, na poslovnom planu, međutim, u njenom životu pojavile su se nevolje. Naime, rukovodstvo televizije K1, koja se nalazi u vlasništvu Željka i Jovane Joksimović, dalo joj je otkaz, što je ekskluzivno podelila s nama uz priču o prazničnoj euforiji.

Nataša Aksentijević o odnosu sa Jovanom i Željkom - Sve je to jedna velika prevara

Šta je to što će se ove godine naći na vašem prazničnom stolu i da li ćete za tu priliku prekršiti strog režim ishrane, zahvaljujući kojem ste, za potrebe emisije „Na moj način“, smršali čak 22 kilograma?

- Taj ciklus sam zatvorila. Emisiji je došao kraj, ne mojom krivicom. Čudno je kako čovek, iako je deo svega toga, tek kasnije sazna da je televizija jedna velika prevara, kao i ljudi koji na njoj rade. Malo sam sad otišla od uskršnje teme, ali bilo je potrebno ovo da kažem. Elem, što se tiče praznične trpeze, na njoj će se naći ražanj, prase ili jagnje, kuvana šunka s renom, a najverovatnije i juneći repovi.

Pročitajte: "Ko je doveo ovu debelu? " - Nataša Aksentijević doživela VELIKI STRES zbog uvreda

Miloš Nadaždin / K1 Promo

 

Da li je on osoba koja uvek ume da vas smiri, čak i kada se dogode neprijatnosti s poslom, koje ste spomenuli na početku razgovora?

- Naravo, on ume i da me smiri i uznemiri (smeh). O svemu pričamo. Čak i kada se zaljubim u vozača na snimanju, ja dođem i to mu kažem, na šta mi on odgovori: „Dobro, danas je ponedeljak, do petka da si se odljubila“ (smeh). Kada imaš sreću da život deliš sa čovekom svog života, problemi se lakše rešavaju. Onda i kada ti jave s televizije da nećeš više tamo raditi, to ne shvataš tragično jer on dođe i kaže ti: „Super, sada će ti se otvoriti neka nova vrata“. I to se zaista i dogodi.

Koja su se to vrata otvorila?

- Radim fantastičan šou o zdravlju. Ići će na nacionalnoj televiziji. Ne mogu o tome mnogo da vam pričam, ali ideja je da na duhovit način razbijemo predrasude, poput one da li promaja zaista ubija. Ja sam voditeljka, a sa mnom u emisiji biće i doktor. Uporedo radim na dve serije i putujem po regionu s komadima „Zašto ubiti muža“ i „Komedija zabune“.

 

Komentari (0)

Loading