Celebrity News

Najkomentarisanija praznična fotografija: Ćerke Slobode Mićalović su VELIKE, promene su očigledne, a svi se pitaju JEDNO

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćerkovića prvi put u javnosti

Najkomentarisanija praznična fotografija: Ćerke Slobode Mićalović su VELIKE, promene su očigledne, a svi se pitaju JEDNO

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića Uskrs su provele u duhu praznika, a dan je započeo okupljanjem na liturgiji u Sabornoj crkvi u Beogradu. Vera i Mila Ćetković najradosniji praznik dočekale su u društvu najbližih, svoje majke Slobode, tetke Mirjane, porodičnog prijatelja Viktora i mnogih drugih bliskih ljudi.

Iako Sloboda i Vojin ćerke čuvaju od radoznalih pogleda, ponosna mama nije mogla a da ne podeli dirljive porodične fotografije, na kojima se vidi da su Mila i Vera prava slika i prilika svojih roditelja, ne samo kada je u pitanju izgled, već i kućno vaspitanje, koji je glumački par preneo na njih.

Pročitajte: Ovo su ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića! Ponosna mama PRVI PUT pokazala Milu i Veru (FOTO)

Instagram

 

Mišljenja pratilaca podeljena su i dok jedni kažu da su devojčice iste Sloboda, drugi misle da liče na Vojina. Ipak, bilo je mnogo onih koji su se zapitali, zašto na prelepoj porodičnoj fotografiji nema i tate. Da li je Vojin zbog poslovnih obaveza morao da propusti porodično praznovanje, ili je svoje dame sačekao kod kuće za prazničnom trpezom, javnosti nije poznato. 

Komentari (0)

Loading