Celebrity News

Helena Ocokoljić pojavila se sa tetkom i svima su pale vilice: Pogledajte u kakvu lepoticu je izrasla Cecina sestričina (FOTO)

Ćerka Lidije Ocokoljić ista tetka

Helena Ocokoljić pojavila se sa tetkom i svima su pale vilice: Pogledajte u kakvu lepoticu je izrasla Cecina sestričina (FOTO)

Ni Ceca, a ni Veljko i Anastasija, nikada nisu krili da u njihovom srcu Lidija, kao i cela porodica Ocokoljić zauzima posebno mesto. Veljko je Lidiju zvao drugom majkom, Anastasija najboljom tetkom na svetu, a Ceca najvećim životnim osloncem. 

A baš kao što je Lidija Cecinoj deci bila druga majka, isto je tako i Ceca na visokom mestu u srcima svojih sestrića, a posebno sestričine.

Pročitajte: Tajni život Cecine sestre Lidije - Ko je njen muž Predrag Ocokoljić, čime se bavi i zašto je sve vezano za njega obavijeno velom misterije

Miloš Nadaždin

 

Ćerka Lidije Ocokoljić, Helena, godinama je odrastala ugledajući se na jednu od najvećih regionalnih zvezda. Ipak, ona se za pevanje kao profesiju nije odlučila. Međutim, tetka je u njenom životu veoma važna ličnost.

Pored Cece Helena je odrastala a među njima stvorila se i jaka emotivna veza. Ipak, poslednja fotografija sa liturgije iz Hrama Svetog Save javnost je ostavila u šoku. Naime, Ceca i Helena zajedno su bile u crkvi, a spontano uhvaćen trenutak mnoge je iznenadio. Ćerka Lidije Ocokoljić, po stavu, držanju i pogledu tetkina je kopija, a njena lepota biće čuvena baš poput Anastasijine. Helena je odrasla u prelepu devojku, a mnogi primećuju da je ista tetka.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading