Celebrity News

Lidiju nećete prepoznati: Fotografija stara tri decenije krije tajnu Cecinog odnosa sa sestrom

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić jedna drugoj su najveća podrška

Lidiju nećete prepoznati: Fotografija stara tri decenije krije tajnu Cecinog odnosa sa sestrom

Od početka karijere, Ceca Ražnatović susretala se sa brojnim usponima i padovima, a i u najlepšim i u najtežim trenucima uz nju je stajala jedna žena. Naime, Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić jedna drugoj su uvek bile i ostale najveći prijatelji, oslonac i podrška.

Fotografija stara tri decenije svedoči da su sestrinsku ljubav negovale od najranije mladosti, pa sve do danas, a najveća pohvala Lidiji nesumnjivo je činjenica da je Cecina deca doživljavaju kao drugu majku, dok je Ceca Lidijinoj dečici najbolja tetka na svetu.

Pročitajte: Tajni život Cecine sestre Lidije - Ko je njen muž Predrag Ocokoljić, čime se bavi i zašto je sve vezano za njega obavijeno velom misterije

Fotografija iz 1991. godine prikazuje voljene sestre na slikanju za naslovnicu "Nade", a danas je ova fotografija posebno popularna na mrežama. Ne samo da se komentarišu stajlinzi sestara, koji su danas ponovo u trendu, već mnogi komentarišu da se Lidija s godinama veoma promenila. Njena crna kosa i retro šik koji nosi sušta su suprotnost današnjoj plavuši odevenoj po poslednjoj modi. Ipak, mnogi su primetili da su obe sestre negovale prirodnu lepotu, a da Lidiji crna podjednako lepo stoji kao i Ceci.

Komentari (0)

Loading