Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Kao diva iz starih filmova: Nina Seničar se UDAJE u Las Vegasu, prve fotografije sa RAZUZDANOG SLAVLJA

Udaje se Nina Seničar nakon dugogodišnje veze sa Džej Elisom

EKSKLUZIVNO! Kao diva iz starih filmova: Nina Seničar se UDAJE u Las Vegasu, prve fotografije sa RAZUZDANOG SLAVLJA

Nina Seničar i Džej Elis pre gotovo tri godine postali su roditelji Nore Grejs. Iako se u javnosti često ne pojavljuju zajedno, što je dovelo do toga da se u domaćim medijima nagađa o njihovom odnosu, par je već godinama u skladnoj vezi.

Iako su svoju ljubav krunisali i rođenjem devojčice, njih dvoje zvanično nikada nisu stali na ludi kamen. Planovi za glamurozno venčanje u Toskani 2020. godine, pali su u sen, zbog pandemije korona virusa. Međutim, sada je došao trenutak i za to - udaje se Nina Seničar.

Pročitajte: Partner Nine Seničar na udaru američkih medija - Zašto se stidiš svoje žene

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Kako sada stvari stoje lepa Srpkinja svom izabraniku konačno će reći "da". A da se veliki dan bliži postalo je jasno nakon što su njeni prijatelji objavili fotografije sa nezaboravnog putovanja u Las Vegas, na kome su slavili njeno devojačko veče.

Nina je tokom celog putovanja jedina nosila belo, a na jednoj od fotografija na glavi nosi i kačket na kome je izvezeno mlada.

Datum kada će Nina zvanično postati gospođa Elis još uvek nije poznat, ali ga ona nestrpljivo očekuje, a verujemo da će taj dan biti njena prava mala bajka.

Komentari (0)

Loading