Celebrity News

Njihova svađa je SLOMILA SRCE majci: Pogledajte kako izgleda Severinina rođena sestra Marijana sa kojom ne razgovara, da li vam liče? (FOTO)

Sestra Severine Vučković u sukobu je sa pevačicom izvesno vreme, a sada je isplivala njena nikad viđena fotografija....

Njihova svađa je SLOMILA SRCE majci: Pogledajte kako izgleda Severinina rođena sestra Marijana sa kojom ne razgovara, da li vam liče? (FOTO)

Sestra Severine Vučković, Marijana Vučković Popović, nikada nije bila neko ko se eksponira u medijima. Mnoge intrigira njen odnos sa sestrom Severinom, koji je, prema ranijem pisanju medija, narušen.

Sestra Severine Vučković izgleda OVAKO

Ipak, nije sve oduvek bilo tako nepovoljno u sestrinskom odnosu, te je tek nedavno došlo do velikog zahlađenja. Po sredi je bio sukob zbog njihove majke Ane, a koji nije poznato da li su rešile.

Pročitajte: Ovako slavi sveže razvedena žena - Nikad glamuroznija proslava rođendana, Severina puni 50 JEDAN DETALJ govori više od 1000 reči

 

 

Takođe, kada se pojavila nikad viđena Marijanina fotografija, mnogi su primetili koliko ona i Severina liče, te da je delovalo da su i te kako bile bliske, što nije nemoguće da će opet postati.

Pročitajte: Da li ste znali da je moj bivši kupio kuću preko puta moje - Izjave Severine o Milanu Popoviću koje će vas šokirati

Youtube Screenshot

 

Inače, Marijana Vučković jednom prilikom progovorila o pevačici i mnoge iznenadila:

- Severina i ja nismo sličnih karaktera ni razmišljanja. Zašto bismo bile? Ali ono što duboko verujem jeste da imamo isto vaspitanje i da istinski nemamo te duboko ukorenjene nacionalističke poglede u odnosu na našu okolinu - rekla je ona u jednom intervjuu pre oko 6 godina, prenosi "Pink.rs" .

Komentari (0)

Loading