Celebrity News

Da li ste znali da je moj bivši kupio kuću preko puta moje: Izjave Severine o Milanu Popoviću koje će vas šokirati

Borba za starateljstvo Severine i Milana Popovića traje već devet godina i ne nazire joj se kraj

Da li ste znali da je moj bivši kupio kuću preko puta moje: Izjave Severine o Milanu Popoviću koje će vas šokirati

Da li će Aleksandar Popović pripasti na staranje mami ili tati još uvek, evo već deveta godina nije odlučeno, a čini se da se borba za starateljstvo Severine i Milana Popovića nema kraja. Tok suđenja, sve njegove pravilnosti i nepravilnosti, brojne tužbe koje dobija od advokata bivšeg izabranika, takozvanog "kralja čelika", pevačica rado deli sa javnošći putem društvenih mreža, ili pak brojnih medija u koje ima poverenja, što je učinila i ovoga puta.

Pročitajte: Mnogi će likovati: Severinin izgled bez Fotošopa će vas baš iznenaditi (FOTO)

Story arhiva

 

U intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Glorija, u susret obeležavanja svog jubilarnog 50. rođendana, Severina je devet godina dugu patnju iznela na tacni.

- Neću odustati dok se pravda ne zadovolji, tačnije dok se ne isprave sve nepravde koje mi institucije nenose. Ne zato što to želim, nego zato što moram. Za druge majke, za drugu decu čiji glas ne uspeva da se probije i čuje tamo gde treba - počela je razgovor Severina, se osvrnula na nedavnu prijavu koju je protiv nje navodno podneo Centar za socijalni rad u Zagrebu, zbog remećenja javnog reda i mira.

- Od mene su pokušali da naprave ludu ženu, dok me sada pokušavaju predstaviti agresivnom. I onda valjda neprimerenom za dete. Ipak, verovali ili ne, svoj glas najviše i uglavnom dižem samo kad su u pitanju pesme, kad uđem u svoj svet muzike, koja mi spasi i glavu i dušu. Jer u tom svetu nema straha. Samo sloboda. Devet godina traje moja borba, ako se to tako može nazvati. Više bih to zvala mučenjem ili "procesom izluđivanja", a 20 meseci s oduzetim detetom sigurno je najteža faza mog dosadašnjeg života. Za neke institucije nisam znala ni da postoje. I ne obilazim ih zato što mi se to sviđa ili jer mi se tužaka, nego zato što me tužakaju, jer su institucije pune korupcije i beskičmenjaka koji dopuštaju sumnjivim i kao moćnim tipovima da ih kupuju ili ucenjuju - istakla je pop zvezda.

Pročitajte: Severina konačno progovorila o vezi sa producentom Filipom Miletićem: Verovatno je moj razvod to podstakao

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Borba za starateljstvo Severine i Milana Popovića dobija novi zaplet

Pevačica je, za magazin otkrila i kako Popović sad zahteva da joj zabrani snimanje malenog Aleksandra s leđa.

- Sad se pokreće nova tužba u kojoj otac zahteva da dete ne smem da objavljujem ni s leđa. Sumanuto... Neki dan se tapšalo premijeru Plenkoviću u Saboru jer je dobio dete, nešto kasnije čovek se prošetao sa starijim sinom, što je izašlo u novinama. Jednom je objavio i fotografiju malene ćerke. Svi mogu, osim mene. Kad sam bila trudna, mediji su krstarili ispred porodilišta. Tad se otac nije bunio što ga slikaju s detetom. Daje intervjue po zloglasnim srpskim televizijama. Eto, on sme da priča, čovek kojeg niko ne zna. A sve je jasno: ko je podigao sto tužbi. Pa to ima neku dijagnozu - kazala je pevačica, pa dodala:

- Nego, znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene gde se sad već godinama nalazi širokopojasna kamera koja uprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu privatnih podataka nije uklonjena. I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala firma u vlasništvu mog bivšeg. Je li vam jasno do kojih granica to ide? - rekla je Severina za kraj, vidno potresena.

Pročitajte: Lažne prijave i skijanje sa sudijom: Borba za starateljstvo Severine i Milana Popovića trese region!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

Komentari (0)

Loading