Celebrity News

Prvi brak je ostao ružno sećanje, ali jedan detalj na bivšeg je podseća svakog dana: Sin Danijele Karić izrastao u kopiju oca Nikole (FOTO)

Sin Danijele Karić, prvenac koga je dobila u braku sa Nikolom Martaćem izrastao u očevu kopiju

Prvi brak je ostao ružno sećanje, ali jedan detalj na bivšeg je podseća svakog dana: Sin Danijele Karić izrastao u kopiju oca Nikole (FOTO)

Idilična slika iz doma Danijele Karić i Ivana Mileusnića očarava javnost. Roditelji sina Maksima uživaju već tri godine u skladnom braku, a sa njima žive i Danijelina deca iz prvog braka, Monika i Filip, koje Ivan obasipa očinskom ljubavlju.

 

 

Ipak, sin Danijele Karić, Filip i ćerka Monika, neverovatno liče na svog oca, nekadašnjeg fudbalera Nikolu Martaća.

Filip, četrnaestogodišnji dečak, slika je i prilika svog oca, dok je i Monika nasledila njegove crte lica.

Pročitajte: Ovo nismo očekivali - Sestra Bojana Karića otkrila šokantne detalje o njegovom braku sa Jelenom Karleušom i PRAVI RAZLOG RAZVODA

 

 

Podsećamo, Danijela i Nikola devetogodišnji brak okončali su 2017. godine, a zbog dece su i danas u prijateljskim odnosima.

 

 

- Ostali smo u prijateljskim odnosima i sve je u redu. Naši mališani su super i sve odlično funkcioniše, a to mi je i bio cilj. Nas dvoje nemamo neki veliki razlog zbog kog smo se rastali, samo smo se jednostavno udaljili jedno od drugog. Neki ljudi smatraju da sa bivšim mužem možeš da ostaneš najbolji prijatelj, ali u mom slučaju to se neće dogoditi, jednostavno nije prirodno. Trudimo se da se razumno ponašamo zbog dece. Mnogi supružnici misle kako ne treba da se razvode ako imaju decu, ali to je najveći problem jer ne razmišljaju o suštini, a to je da je deci najbitnije kada su srećna, zadovoljna, čista, nahranjena... Oni jednostavno osećaju sigurnost i nema potrebe da se s njima mnogo priča jer sve osećaju. Nema ništa gore nego kada dete nema sigurnost i toplinu - istakla je nakon razvoda Danijela, a njen bivši suprug Nikola tada se potpuno povukao iz javnog života.

Komentari (0)

Loading