Celebrity News

Mirjana se spakovala i otišla, VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Detalji RAZVODA Jovana Memedovića rasplakaće i najjače (FOTO)

Razvod Jovana Memedovića dogodio se tiho i skriveno od očiju medija

Mirjana se spakovala i otišla, VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Detalji RAZVODA Jovana Memedovića rasplakaće i najjače (FOTO)

Razvod Jovana Memedovića dogodio se 2014. godine na iznenađenje opšte javnosti. Za voditelja i njegovu suprugu Mirjanu, međutim, to je bila jedina ispravna odluka u tom momentu.

Pročitajte: Gledali ste je na televiziji, a niste znali koliko znači Jovanu: Ovo je Olga Memedović, žena koja će mu zauvek biti u srcu (FOTO)

Petar Đorđević

 

Bivši supružnici i roditelji dvoje dece Maše i Uroša razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a tek nedavno otkriveni su pravi razlozi razvoda. 

Pročitajte: Fatalan je kao otac: Sin Jovana Memedovića je neviđen frajer, ali njegove oči kriju TUŽNU PRIČU (FOTO)

Instagram

 

Uvek se nekako pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo. Voditelj i autor emisije "Sasvim prirodno" zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera. 

Jovan za medije nikada na tu temu njie želeo da govori, ipak nije ni krio da mu samački život u divljini prija.

Komentari (0)

Loading