Celebrity News

Prvo "Žene sa Dedinja", a sada i "Državni službenik": Zavirite u luksuznu vilu Gorana Bregovića u kojoj su snimljene hit serije (FOTO)

Kuća Gorana Bregovića na Dedinju, prema pisanju domaćih medija samo je jedna od nekretnina koje u ovom kraju i okolini poseduje muzičar

Prvo "Žene sa Dedinja", a sada i "Državni službenik": Zavirite u luksuznu vilu Gorana Bregovića u kojoj su snimljene hit serije (FOTO)

Luksuzna vila u Tolstojevoj ulici na Dedinju u kojoj su snimane hit serije "Žene sa Dedinja", a sda i poslednja sezona "Državnog službenika" nalazi se u vlasništvu Gorana Bregovića.

Iako živi u inostranstu, kuća Gorana Bregovića jedna je od njegovih nekretnina u Srbiji, u koju je uložio čitavo bogatstvo. Neke višespratne vile, kasnije je rasprodao, dok je ova još uvek u njegovom vlasništvu, a sudeći po tome da je izdaje za potrebe snimanja, ni u ovoj nekretnini ne namerava da živi.

Pročitajte: Kada je vidi ne skida osmeh sa lica i ta ljubav traje 30 godina uprkos tome što je oženjen - Ko je žena koja je UKRALA SRCE Gorana Bregovića

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Kuća Gorana Bregovića u novoj sezoni "Državnog službenika" nalazi se u vlasništvu Ede, čijeg lika tumači Nikola Pejaković.

- U seriji je to bila moja kuća, odnosno mog lika Ede. Snimali smo tamo tri-četiri dana, a ja sam imao direktne scene s Igorom Đorđevićem - ispričao je Pejaković u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

 

Komentari (0)

Loading