Celebrity News

Za njom uzdišu SVI: Vlado Georgiev smuvao OVU POZNATU GLUMICU! (FOTO)

Bivša devojka Vlade Georgieva bila je ova popularna glumica..

Za njom uzdišu SVI: Vlado Georgiev smuvao OVU POZNATU GLUMICU! (FOTO)

Bivša devojka Vlade Georgieva, Andrea Mugoša, sa pevačem provela je svega dva meseca u emotivnoj vezi, a iako su im svi predviđali blistavu budućnost, njihovi putevi su se raskrstili. Pre nego što se skrasio sa izabranicom Milicom Samardžijom, a nakon raskida od Irene Market, Vlado je ljubio atraktivnu Crnogorku, za kojom je region uzdisao.

Bivša devojka Vlade Georgieva je prava lepotica

Naime, Andrea i Vlado bili su u ljubavi 2014. godine, a njihova veza, iako o njoj nije poznato previše detalja, bila je po lupom javnosti. Glumica koje se publika seća po ulozi služavke porodice Bačić u seriji „Budva na pjenu od mora“ , navodno, kako je pisao "Alo" nije mogla da podnese turbulentan način života pevača.

Pročitajte: Kada su ih ugledali SVI SU SE OKRENULI - O lepotici koja je juče držala za ruku Vladu Georgieva SVI PRIČAJU (FOTO)

Po svemu sudeći, atraktivna Andrea je ostavila Vlada:

Pročitajte: Pre zgodne Milice Samardžije, Vlado Georgiev ljubio je OVU stariju koleginicu (FOTO)

- Andrea je prva devojka s kojom se Vlado viđao nakon raskida s dugogodišnjom emotivnom partnerkom Irenom Market. Njih su upoznali prijatelji i sve je krenulo baš onako kako su oboje želeli, ali nije potrajalo. Mladoj glumici nije se svideo njegov način života, a i sve više je dolazilo do mimoilaženja stavova. Iz dana u dan to je bilo sve izraženije. Andrea je saopštila Georgievu da je najbolje da se ne viđaju, a njegov ego mu nije dozvolio da je ubeđuje u suprotno -  rekao je anonimni izvor za pomenuti medij, pomenute godine.

Pročitajte: Drastično promenio stav o izlascima s izabranicom - Georgiev s Milicom na koncertu (foto)

Ata Images

 

Podsetimo, par se ni nakon raskida nije oglašavao za medije o svojoj vezi, te je sve i dan danas obavijeno velom misterije. Jedno je nesumnjivo- Andrea Mugoša nastavila je da pleni svojom harizom i neobičnom lepotom, a pevač se skrasio pokraj sadašnje partnerke.

Komentari (0)

Loading