Celebrity News

KONAČNO UHVAĆENI: Evo kako ZAISTA funkcioniše naizgled idiličan brak Bogdane i Veljka Ražnatovića (FOTO)

Brak Bogdane i Veljka Ražnatovića dug je već gotovo tri godine, a za sve to vreme, domaća javnost o njihovom odnosu imala je prilike da sazna veoma malo

KONAČNO UHVAĆENI: Evo kako ZAISTA funkcioniše naizgled idiličan brak Bogdane i Veljka Ražnatovića (FOTO)

Svadba decenije, kako su mediji pisali o danu kada su Bogdana i Veljko Ražnatović, pre skoro tri godine stali na "ludi kamen", bio je poslednji direktni uvid javnosti u romansu ovog para.

Brak Bogdane i Veljka Ražnatovića zaključen je 24. novembra 2019. godine i od tada domaća javnost o njihovom odnosu zna veoma malo. Poslednje informacije o supružnicima Ražnatović stigle su nedavno, kada smo saznali da su se iz kuće u Titelu preselili u Cecinu porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, kako bi mali Željko krenuo u vrtić, a Veljko se posvećeno pripremao za svoj sportski angažman u klubu "Crvena Zvezda".

Pročitajte: Bogdani će srce biti SLOMLJENO! Potez Cece Ražnatović otkrio TAJNU njenog odnosa sa Veljkovom bivšom! (FOTO)

Ipak, mladi sportista na društvenim mrežama retko objavljuje fotografije svoje supruge, koja sa druge strane svoj "Instagram" skriva od radoznalih pogleda. Upravo taj veo misterije naveo je javnost da se zapita da li je brak Bogdane i Veljka samo naizgled idiličan, kao što se priča, ili su oni zaista savršen par, koji svoju ljubav čuva samo za sebe.

Istina je na sreću ovo drugo! Naime, Bogdana i Veljko posle dužeg vremena objavili su zajedničku fotografiju, na kojoj nasmejani i srećni uživaju u još jednom zajedničkom danu. Emotikon srca koji su dodali objavi svedoči da je i posle gotovo tri godine braka ljubav obog para snažna kao prvog dana.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading