Celebrity News

Bogdani će srce biti SLOMLJENO! Potez Cece Ražnatović otkrio TAJNU njenog odnosa sa Veljkovom bivšom! (FOTO)

Bivša devojka Veljka Ražnatovića ostala je urezana nesuđenoj svekrvi u srcu…

Bogdani će srce biti SLOMLJENO! Potez Cece Ražnatović otkrio TAJNU njenog odnosa sa Veljkovom bivšom! (FOTO)

Bivša devojka Veljka Ražnatovića, Ana Rajković, zabavljala se sa njim pre nekoliko godina, pre nego što je bokser stupio u brak sa svojom izabranicom Bogdanom Rodić. Ana i Veljko upoznali su se u jednom beogradskom restoranu, a vrlo brzo postali su nerazdvojni o čemu su svedočile i zajedničke objave na društvenim mrežama.

Bivša devojka Veljka Ražnatovića - odnos sa Cecom

Iako njihova veza nije potrajala, te se par razišao, Ana je ostala u dobrim odnosima sa porodicom Ražnatović, o čemu svedoči i potez Cece.

Pročitajte: Neodoljivi snimak - Mali Željko Ražnatović prvi put sa ocem Veljkom išao po badnjak, jedan detalj skreće pažnju

Instagram screenshot

 

Naime, Svetlana i dan danas prati Anu na društvenim mrežama, te joj većinu objava lajkuje, pa se shodno tome stiče utisak da joj je urezana u pamćenju po dobrom i da joj je draga. Takođe, tokom manekenkinog zabavljanja sa njenim sinom, folk pevačica imala je samo reči hvale o potencijalnoj snaji.

- Oni sjajno funkcioništu, deca se vole, obožavaju i ja im držim palčeve. Znam da me neće pitati kakvu će ženu da oženi, niti treba da me pita. Može da zatraži savet, ali ja o tome ne mogu da odlučujem, niti želim – govorila je Ceca 2017. godine o Veljkovoj i Aninoj vezi, prenose mediji.

Pročitajte: Sve je pucalo od ljubavi - Ova žena fudbalera bila je devojka Veljka Ražnatovića, a sada je otkrila i u kakvom su odnosu posle raskida

Privatna Arhiva

 

Podsetimo, Ana Rajkovć nakon raskida od Veljka Ražnatovića uplovila je u romansu sa srpskim golmanom Predragom Rajkovićem, za kojeg se udala i rodila dva sina- Relju i Tadiju.

Komentari (0)

Loading