Celebrity News

OVO SE ČEKALO! Oglasio se otac Barbare Bobak! Ćerki zapretio, a evo šta misli o bivšem zetu Darku

Otac Barbare Bobak neće da čuje za bivše zeta

OVO SE ČEKALO! Oglasio se otac Barbare Bobak! Ćerki zapretio, a evo šta misli o bivšem zetu Darku

Barbara Bobak i Darko Lazić u potpunoj tajnosti uzeli su pauzu, kako bi razmislili o svom odnosu, a odan je u medijima poput bombe odjeknulo da je Darko Lazić priveden zbog pozitivnih testova na alkohol i narkotike. Kako sada pišu mediji, otac Barbare Bobak ćerki je zapretio da će sa njom prekinuti svaki kontakt, ukoliko se vrati nepopravljivom pevaču.

- Barbarin otac ima privatnu firmu za transport, a majka je medicinski radnik. Iako u startu nisu prihvatili njenu vezu s Darkom, ona im se klela da je ostavio alkohol i da nikada nije imao veze sa narkoticima. Taman što su krenuli da popuštaju i prihvataju tu vezu, dogodilo se hapšenje koje ih je potpuno dotuklo. Dok je Darko bio u pritvoru, majka ju je zvala i u suzama molila da raskine veridbu i spasi ih javne sramote - kaže za "Alo" izvor blizak pevačici i dodaje da je otac Barbare Bobak ovo doživeo kao veoma težak udarac.

Pročitajte: Druga strana priče - Otkriveno zbog KOGA je Barbara Bobak ostavila Darka! Zbog nje sam se odao porocima

- Njen otac je poštovan, vredan i radan čovek kog zna ceo Novi Sad. Zbog sramote ne izlazi iz kuće i nikome se ne javlja na telefon. Barbara je samo dan nakon hapšenja otišla u roditeljski dom i tada joj je otac jasno stavio do znanja da će biti mrtva za njega ukoliko oprosti vereniku. Pravdala se da nije znala da se Darko drogira, ali njen otac nije želeo da je sasluša, budući da je ona ta koja im se klela da su priče koje o njemu kruže lažne i da mu ih smeštaju bivše žene.

Da li će se Darko i Barbara pomiriti i da li je pevačica spremna da mu oprosti, ostaje da vidimo, ali izvor ističe da je ona veoma svesna da bi to značio definitivni kraj kontakta sa porodicom.

 

Komentari (0)

Loading