Celebrity News

Da li je sve uvek bajka? Fotografija otkrila PRAVU ISTINU o braku Sergeja Ćetkovića

Brak Sergeja Ćetkovića traje preko dve decenije...

Da li je sve uvek bajka? Fotografija otkrila PRAVU ISTINU o braku Sergeja Ćetkovića

Brak Sergeja Ćetkovića i njegove supruge Kristine, zajednica je na kojoj bi mnogi pozavideli. Bračni par, koji ima dve ćerke, Lolu i Milu, ne dozvoljava nikome da naruši njihovu porodičnu idilu, a po svemu sudeći sada je otkriveno koliko je sve zapravo idealno.

Brak Sergeja Ćetkovića -  da li je sve idealno?

Naime, na društvenim mrežama osvanula je fotografija pevača i njegove supruge, sa romantičnog puta u Parizu. Njih dvoje uživali su u čarima grada svetlosti i stiče se utisak da žive bajku, kao od prvog dana kada su se ugledali.

Pročitajte: MUK I NEVERICA! Vesna Dedić se u suzama oprostila od Sergeja Ćetkovića nakon što je izgubio bitku sa koronom

 

 

Njih dvoje se ne razdvajaju iako se Kristina ne eksponira često u medijima, a jednom prilikom, Sergej je otkrio da je suprugu više puta zaprosio, na njihovu godišnjicu.

Pročitajte: Prepoznajete li ga? Buckasta beba sa fotografije, danas je velika pop zvezda i otac dve devojčice!

Instagram screenshot

 

- Volim da pravim neobična iznenađenja iako me ona danima moli da to ne radim. U sekundi smislim šta bi to moglo da bude. Prošle godine u Italiji, na večeri u restoranu, još jednom sam je zaprosio. Orkestar je svirao za nas, a svi prisutni su aplaudirali. Rekla je: "Da!" - ispričao je Ćetković svojevremeno za "Story" .

Sudeći po pomenutoj fotografiji, ljubav između pevača i njegove partnerke s godinama je sve jača i jača, a njihov brak je vrlo stabilan, pa čak i bajkovit.

Komentari (0)

Loading