Celebrity News

Čitaćemo o još jednom RAZVODU: Mili UHVAĆEN kako šalje poruke OVOJ POZNATOJ VODITELJKI, pogledajte šta joj je pisao (FOTO)

Aleksandar Milić Mili vara ženu - poput bombe je odjeknula vest na društvenim mrežama i to ni manje ni više već sa ovom poznatom voditeljkom

Čitaćemo o još jednom RAZVODU: Mili UHVAĆEN kako šalje poruke OVOJ POZNATOJ VODITELJKI, pogledajte šta joj je pisao (FOTO)

Aleksandar Milić Mili vara ženu - šuška se na društvenim mrežama

Aleksandar Milić Mili i njegova prelepa supruga Nina, godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi. Međutim, Nina, koja se u javnosti retko pojavljuje, javni život ne voli i bira da sa svojom decom živi van radoznalih pogleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Sa druge strane, u poslednje vreme medijski fokus često je na njenom suprugu, a sada bi zbog toga i njihov brak mogao biti ugoržen. 

Naime, vest da Aleksandar Milić Mili vara ženu odjeknula je na društvenim mrežama.

Pročitajte: Imao je čak i kovrdže! Pogledajte nikad viđene Milijeve fotografije iz mladosti, ne biste ga prepoznali!

Sve je počelo tako što je tokom emisije "Vikend jutro" telefon voditeljke Jovane Jeremić fotografisan, a kada je fotografija zumirana u inboksu se među prvima našla Milijeva poruka. Naravno, to što se muzičar dopisuje sa ovom poznatom voditeljkom, koja tvrdi da bi u životu mogla da bude sve, samo ne ljubavnica, ne mora da znači ništa ozbiljno. Međutim, sadržaj poruke mnoge je iznenadio:

- A može i spa ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja - stajalo je u poruci.

Twitter

 

Šta će o ovome reći Jovana i Mili, kao i njegova supruga Nina, ostaje da vidimo, nakon što se prašina koja trenutno vlada na mrežama slegne.

Komentari (0)

Loading