Celebrity News

Milijev sin mezimac slavi rođendan, sve puca! Pogledajte kako izgleda mali Markus i prve fotografije slavlja

Sin Aleksandra Milića Milija proslavio 13. rođendan

Milijev sin mezimac slavi rođendan, sve puca! Pogledajte kako izgleda mali Markus i prve fotografije slavlja

Večerom u luksuznom prestoničkom restoranu sin Aleksandra Milića Milija, Markus Milić obeležio je 13. rođendan. Zabavi, u čijem fokusu je bila bogata trpeza, prisustvovali su slavljenikovi školski drugovi, roditelji i sestra Mia, koja se čitave večeri od mlađeg brata nije odvajala, a čak mu je pomogla da oduva svećice sa rođendanske torte.

Pročitajte: Aleksandar Milić Mili: Supruga Nina je neiscrpan izvor za najlepše ljubavne pesme

Instagram

 

Osim tradicionalnog "kolača", koji se baš za tu priliku svake godine priprema, Markusove zvanice oduševio je izbor slanih specijaliteta. Na stolu su se, između ostalog, našli plodovi mora, školjke, rakovi, sveža tuna, ajkula i druge omiljene namirnice lepuškastog slavljenika. Mili nije štedeo pri organizaciji rođendana za naslednika. On i supruga Nina posebno su se potrudili da mezimcu ispune svaku želju, a jedan detalj je posebno obradovao novopečenog tinejdžera.

Pročitajte: Imao je čak i kovrdže! Pogledajte nikad viđene Milijeve fotografije iz mladosti, ne biste ga prepoznali!

Instagram

 

Na vrhu rođendanske torte pored standardnog vatrometa i svećica našle su se krofne, koje je konobar pred zvanicama prelio vrućom čokoladom. 

Pročitajte: Ovde Aleksandar Milić Mili provodi više vremena nego s porodicom: Luksuzna trospratnica će vas očarati (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

 

Sin Aleksandra Milića Milija izuzetno je šarmantan, vaspitan i kulturan dečak, odličan je đak u školi, te ponosni otac svaku priliku koristi da u superlativu govori u njemu. Ne čudi, stoga, što mu je priredio zabavu za pamćenje.

Komentari (0)

Loading