Celebrity News

RASTALI SE Filip i Prijovićka, pevačica se oglasila iz manastira! Sa porodicom pokušava da pronađe mir (FOTO)

Porodica Aleksandre Prijović danas je na okupu, ali se svi pitaju gde je Filip Živojinović...

RASTALI SE Filip i Prijovićka, pevačica se oglasila iz manastira! Sa porodicom pokušava da pronađe mir (FOTO)

Porodica Aleksandre Prijović trenutno, sudeći po pevačicinim objavama na društvenim mrežama, nalazi se u poseti manastiru Tumane. Skladna porodična idila zabeležena je fotografijama, ali od Filipa Živojinovića nema ni traga ni glasa, što je začudilo mnoge.

Porodica Aleksandre Prijović obilazi manastir

Dok Prijovićka obilazi pomenuti manastir sa svojim najbližima - sinom Aleksandromocem Nedeljkom, bakom i dekom, svi se pitaju da li im društvo pravi njen suprug, kojeg, po svemu sudeći, na pomenutim fotografijama nema.

Pročitajte: Kakvo telo Prija ima! Otkrivena tajna besprekornog izgleda Aleksandre Prijović: Uz ove savete do leta ste u top formi (FOTO)

Instagram screenshot

 

Ipak, poznato je da Živojinović ne voli preterano da se eksponira u javnosti, pa ni na društvenim mrežama, te je vrlo moguće da jednostavno nije želeo da stane pred objektiv. S druge strane, izvesno je da je imao obaveze, te da nije mogao da se pridruži porodici Prijović na ovom putu.

Pročitajte: VELIKO SLAVLJE u domu Aleksandre i Filipa tri godine nakon rođenja prvog sina! Prijovićka se oglasila, sad svi čestitaju (FOTO)

Instagram screenshot

 

Takođe, stiče se utisak da je pevačici i te kako prijala ova poseta manastiru, pa je shodno tome uspela da nađe mir, koji joj je preko potreban zbog silnih obaveza i užurbanog tempa života.

 

Komentari (0)

Loading