Celebrity News

Suze same teku: Tragedija u domu Irine Vukotić, neutešna voditeljka objavila POTRESNO PISMO (FOTO)

Bol Irine Vukotić danas je ogromna...

Suze same teku: Tragedija u domu Irine Vukotić,  neutešna voditeljka objavila POTRESNO PISMO (FOTO)

Bol Irine Vukotić zbog gubitka majke neizdrživa je. Voditeljka je potresne vesti, da joj je najbliža osoba preminula, podelila na društvenim mrežama i rasplakala čitavu javnost.

Bol Irine Vukotić je neopisiva

Neopisiva tuga vlada u domu popularnog TV lica, a Irina je odlučila da se od majke oprosti javno, potresnim rečima, posle kojih je svako od njenih pratilaca zaplakao:

Pročitajte: PROČULO SE! Ćerka Irine Vukotić donela odluku koja je ŠOKIRALA MAJKU! (FOTO)

- Najvoljenija moja, najskromnija, najispravnija i najbolja majčice. Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo nikad nisi nikoga opterećivala već se nesebično i sa ljubavlju davala. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš. Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš dušo slatka moja. O, koliko te volim i koliko boli, Gocko moja. Moj anđeo si bila i bićeš. Sve što sam u životu postala, uradila, naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija. Počivaj u miru, nek te anđeli čuvaju - napisala je neutešna voditeljka na svom "Instagramu" .

Pročitajte: Trendi kombinacija Irine Vukotić - Savrešni odabir za početak jesenje sezone

Privatna Arhiva

 

Nakon ove njene objave, prijatelji, kolege i najbliži uputili su joj najiskrenije saučešće, u nadi da će se od ovog stravičnog gubitka što pre oporaviti.

Komentari (0)

Loading