Celebrity News

Ovaj MOĆAN muškarac joj je pružio utehu nakon razvoda: Upoznajte novog dečka Ljubinke Klarić (FOTO)

Ljubav Ljubinke Klarić je ovaj moćan muškarac...

Ovaj MOĆAN muškarac joj je pružio utehu nakon razvoda: Upoznajte novog dečka Ljubinke Klarić (FOTO)

Ljubav Ljubinke Klarić, nekada je bio biznismen Nebojša Jovanović, ali je nakon razvoda glumica pronašla novu srodnu dušu i tu u vrlo uticajnom čoveku.

Ljubav Ljubinke Klarić je on

Iako je život podredila, pre svega, sinu Kosti pa potom i karijeri, u životu Ljubinke bilo je mesta i za novu ljubav, koja je prilično čini srećnom. Naime, kako je pisao "Hello" , glumica je pronašla mir pokraj ambasadora Srbije u Iraku, Uroša Balova, sa kojim već nešto više od dve godine održava vezu na daljinu.

Pročitajte: Od razvoda je sama, a sada je Ljubinka Klarić poručila - Digla sam ruke, treba živeti od danas do sutra

Instagram

 

O tome da Ljubinka provodi vreme u Bagdadu, svedoče i njene objave na društvenim mrežama, te se stiče utisak da, kada joj obaveze dovoljavaju, trudi se da provede što više slobodnog vremena sa svojim partnerom.

Pročitajte: Zbog njega je otišla u Ameriku, a onda ga je NAPUSTILA sa sinom u naručju - Evo kako izgleda bivši muž Ljubinke Klarić (FOTO)

Ambasada Republike Srbije

 

Inače, Uroš Balov je diplomirani pravnik, obavljao je poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta, a ukazom predsednika Aleksandra Vučića na funkciju ambasadora postavljen je 2018. godine. Takođe, u književnim krugovima poznat je pre svega kao osnivač i direktor izdavačke kuće „Albion Books“, koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija...

Komentari (1)

Loading