Celebrity News

Renoviranje je gotovo: Zavirite u dnevnu sobu Jelene Karleuše u novoj vili koju je Duško platio preko 2 miliona evra! (FOTO)

Vila Jelene Karleuše ostavlja bez daha koliko pleni luksuzom...

Renoviranje je gotovo: Zavirite u dnevnu sobu Jelene Karleuše u novoj vili koju je Duško platio preko 2 miliona evra! (FOTO)

Vila Jelene Karleuše koju je njen suprug, Duško Tošić, kupio od Dragana Stojkovića Piksija 2018. godine, vredi preko dva i po miliona evra, a porodica ju je uredila u skladu sa svojim potrebama. Iako se naširoko pisalo o ovom velelepnom zdanju, mnogi nisu imali prilike da vide kakve je to novine pevačica uvela u svoj dom, te su mnogi detalji promakli javnosti, koja budno prati život pop zvezde.

Vila Jelene Karleuše je čist raskoš

U otmenom delu Dedinja, sa prostranim dvorištem i maksimalnom sigurnošću, kuća koja je nekada pripadala biznismenu Andriji Draškoviću, pa potom Piksiju, sada je u vlasništvu popularnog para, koji nije žalio ni dinara za njeno opremanje.

Pročitajte: Duško Tošić likuje! Nika je postala sve što Jelena nije želela (FOTO)

 

 

Shodno tome, Jelena nije želela da se ustručava i ne podeli najvažniji kutak na društvenim mrežama. Naime, ona je fotografisala dnevni boravak, mesto gde se čitava porodica okuplja, a prizor je ostavio mnoge bez daha. Sudeći po fotografiji, sve je dekorisano u nežnim tonovima, a centralni deo prostorije je raskošni mermerni sto, koji krase modne knjige, što uopšte ne čudi, budući da je Jelena pasionirani ljubitelj mode.

Pročitajte: Trenutak koji se dugo čekao! Poljubili se Jelena i Duško

Instagram screenshot

 

Mnogi su bili iznenađeni i oduševljeni, budući da su imali prilike da zavire u pevačicin dom, koji zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Komentari (0)

Loading