Moda

MODNI OKRŠAJ Karleuše i Cece veći nego ikada do sada i to na izborima! Ekstravagancija ili klasika, detalji će vas oduševiti (FOTO)

Modni okršaj Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, na izborima koji se danas održavaju, podelio je javnost…

MODNI OKRŠAJ Karleuše i Cece veći nego ikada do sada i to na izborima! Ekstravagancija ili klasika, detalji će vas oduševiti (FOTO)

Modni okršaj Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, nešto je na šta je javnost navikla, a ovaj put, koja će poneti titulu najbolje obučene na vama je da procenite.

Pročitajte: RAZVOD je gotova stvar! Jelena Karleuša srce poklanja NJEMU

Ata Images

 

Naime, negde oko 13 časova Svetlana se pojavila u pratnji sina Veljka Ražnatovića, na glasačkom mestu u OŠ. Radomir Putnik, na Dedinju, gde je došla odmah nakon nastupa koji je sinoć održala u Sloveniji.

Pročitajte: Fotografija dana - Jelena Karleuša i Duško Tošić uhvaćeni na više nego zanimljivom mestu, KAKVO LI ĆE BITI OPRAVDANJE

Ata Images

 

Folk zvezda nosila je tamne naočare, dok je ponela i, sudeći po fotografijama, interesantan bež kaput sa kragnom od nerca. Kosu je svezala u rep, a šminka je bila vrlo diskretna. Bez velike pompe, Ceca je izvršila građansku dužnost i sa sinom napustila glasačko mesto.

Pročitajte: Fotografije NE LAŽU - TAJNA VEZA Cece Ražnatović i najatraktivnijeg učesnika Survajvera

Ata Images

 

S druge strane, Jelena Karleuša je nešto kasnije došla na glasačko mesto, gde je iznenadila mnoge prisutne svojim modnim odabirom. U velikom stilu, pop diva ponela je potpuno belu kombinaciju, sa zanimljivim šeširom sa mrežicom, koja je prekrivala njeno lice.

Pročitajte: Bez estetskih zahvata, sa kovrdžama - Cecina fotografija iz tinejdžerskog perioda će vas baš iznenaditi

Ata Images

 

Mnogi su bili oduševljeni odabirima obe zvezde, ali i neodlučni da "proglase" koja je bolje stilizovana.

Komentari (0)

Loading