Celebrity News

OVO je pravi uzrok smrti Vidoja Ristovića: Njegov otac, Miša Grof otkrio rezultate obdukcije

Uzrok smrti Vidoja Ristovića nakon obdukcije je otkriven...

OVO je pravi uzrok smrti Vidoja Ristovića: Njegov otac, Miša Grof otkrio rezultate obdukcije

Uzrok smrti Vidoja Ristovića, kako piše "Blic", nakon rezultata obdukcije, otkrio je njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof. Suprug Nikoline Pišek preminuo je u nedelju u 44. godini života, ostavivši javnost u šoku.

Naime, kako je ispričao otac Ristovića za pomenuti medij, do smrti njegovog sina jedinca došlo je usled popuštanja rada srčanog mišića: 

Pročitajte: Reći će da ovako ne izgleda tužna udovica - Pogledajte prve fotografije Nikoline Pišek nakon što je stigla u Beograd da sahrani muža

Boško Karanović

 

- Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije ni primereno ni da se drugi a kamo li ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića - rekao je sa tugom u glasu Miša Grof, prenosi pomenuti medij.

 

Inače, pokojni istoričar umetnosti, Vidoje Ristović, voljeni suprug i otac dve ćerke, biće ispraćen na večni počinak 12. maja 2022. na Novom groblju. Početak opela predviđen je za 14:30 časova.

Komentari (0)

Loading