Celebrity News

Reći će da ovako ne izgleda tužna udovica: Pogledajte prve fotografije Nikoline Pišek nakon što je stigla u Beograd da sahrani muža

Prve fotografije Nikoline Pišek posle smrti muža obišle su javnost...

Reći će da ovako ne izgleda tužna udovica: Pogledajte prve fotografije Nikoline Pišek nakon što je stigla u Beograd da sahrani muža

Prve fotografije Nikoline Pišek posle smrti muža nastale su kada je voditeljka stigla u Beograd, nakon stravičnog saznanja da je njen suprug, Vidoje Ristović, preminuo juče u 44. godini života. Istoričar umetnosti ostavio je iza sebe neutešnu suprugu, ćerke i mnoge prijatelje, kao i poznanike. Čitava javnost šokirana je njegovim preranim odlaskom.

Pročitajte: VREME JE DA KAŽEM ŠTA IMAM - Prvo oglašavanje Nikoline Pišek nakon iznenadne smrti muža Vidoja

Ata Images

 

Poptuno zatečena tragičnim vestima, voditeljka koja živi na relaciji Zagreb-Beograd, pristigla je u srpsku prestonicu, gde ju je, ispred porodičnog stana na Vračaru, uslikao paparaco.

Pročitajte: Jedina zajednička fotografija - Tragično preminuli muž Nikoline Pišek BIO U STRASNOJ VEZI sa OVOM našom slavnom glumicom (FOTO)

Ata Images

 

Bez trunke šminke, u kaputu i sa velikim sunčanim naočarama koje su joj prikrivale lice, Nikolina je prošetala pse, pa potom ušla u zgradu gde je stanovala sa suprugom. Doživela je strašan šok, ali je uspela da ostane dama čak i u stravičnom bolu- odmereno obučena i negovana, pored svega što ju je zadesilo.

Pročitajte: Bio je najbolji tata na svetu - Ovo je Una Sofija, ćerkica Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića, svi kažu da liči na preminulog oca (FOTO)

Ata Images

 

 

Sudeći po fotografijama, izuzetno bleda i nema od šoka, voditeljka je bila u pratnji drugarice, koja joj se našla kao podrška, u ovim jako teškim danima za nju.

Komentari (0)

Loading