Celebrity News

Mediteransko sunce u Gino Rossi kolekciji proleće/leto 2022

Za prolećni gradski odmor u Firenci, Madridu ili Nici, izaberite najmodernije modne dodatke iz nove kolekcije.

Mediteransko sunce u Gino Rossi kolekciji proleće/leto 2022

Aktuelni trendovi i bezvremenski stil, jednostavnost i savršenstvo izrade, inspiracija umetnošću – Gino Rossi je harmoničan spoj retro i modernog, individualnog karaktera sa trendovima sa modnih pista.

U Gino Rossi SS22 kolekciji za nju, najmodernije su japanke sa niskom potpeticom u stilu Y2K ikona, koje danas obožavaju kreatori modernog stila. Ista potpetica se koristi i za vanvremenske, crne sandale, ali i mule sa geometrijskom potpeticom, omiljenim od strane poznatih ličnosti i zvezda. Japanke u nijansi karamele, mokasine od omiljenih italijanskih tkanih detalja i bele patike. Salonke sa niskom potpeticom za poslovni ručak ili sastanke idu savršene uz laneno odelo.

Promo

 

Svaka torbica iz nove kolekcije može biti it-bag. Pismo torba sa reljefom egzotičnog dezena kože, u nijansi caffe latte, pravougaona torbica u nijansi banane sa intrigantnom nabranom teksturom, bucket torba u nijansi citrusa, torba sa volanima ili crna torba sa tkanim motivom su alternativa prazničnoj korpi.

Za njega su osmišljeni savršeni dodaci za vikend putovanja - patike u tamnoplavoj nijansi, antilop mokasine, normkor sandale, pa čak i minimalističke japanke. Muškarac će sve potrebne stvari spakovati u torbicu oko struka, ranac geometrijskog oblika ili aktovku - klasičnog oblika, krem nijansi luksuzne teksture. Tu su i putne torbe pogodne za ručni prtljag i svakodnevne aktivnosti.

Promo

 

Modeli Annely Bouma i Justice Joslin pozirali su ispred objektiva poljskog fotografa Stanislava Bonieckog u baštama koje oduševljavaju monumentalnom arhitekturom, bujnom zelenom prirodom i mediteranskim suncem. Annely se pojavila se u kampanji Jil Sander i na snimanjima za Harper's Bazara, a na društvenim mrežama širi svest o mentalnom zdravlju. Joslin je multitalenat - osim u manekenstvu, ostvaruje se kao glumac, muzičar i vizuelni umetnik.

Promo

 

Gino Rossi kolekcija dostupna je u CCC radnjama.

Komentari (0)

Loading