Celebrity News

Imali smo odnose, zaspao je i prestao da diše: Šokantna ispovest LJUBAVNICE supruga Nikoline Pišek

Ljubavnica Vidoja Ristovića, kako saznaje "Republika" , dala je iskaz u policiji koji se tiče njegove smrti...

Imali smo odnose, zaspao je i prestao da diše: Šokantna ispovest LJUBAVNICE supruga Nikoline Pišek

Ljubavnica Vidoja Ristovića, kako saznaje pomenuti medij, izvesna je D.B. i ujedno i maserka, koja je bila sa njim kobne noći. Navodno, istoričar umetnosti preminuo je nakon što je imao intimne odnose sa pomenutom ženom, koja je saslušana u policiji.

Ljubavnica Vidoja Ristovića otkrila detalje kobne noći

Kako dalje piše pomenuti medij, D.B. je proslavila svoj rođendan sa Ristovićem, u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Suprug Nikoline Pišek preminuo je nakon toga, iako se prethodno osećao dobro i nije imao tegobe:

Pročitajte: Reći će da ovako ne izgleda tužna udovica - Pogledajte prve fotografije Nikoline Pišek nakon što je stigla u Beograd da sahrani muža

Instagram

 

- Kada je maserka D. B. te noći saslušana, rekla je policiji da je Vidoje došao raspoložen kod nje u stan na Zvezdari u kojem živi kao podstanar. Njoj je taj dan bio rođendan i, prema dogovoru, slavili su ga zajedno. Oboje su bili veseli i ništa nije slutilo na tragediju. Kako je D. B. dalje rekla u iskazu, Ristović je izgledao kao i uvek, nije se žalio ni na šta niti se po njemu primećivalo da ga nešto boli ili muči. Nakon večere Vidoje je popio jedno piće, votku ili viski, nije tačno mogla da precizira jer je bila u šoku od svega što se desilo, a zatim je priznala i da su imali intimni odnos - kaže za pomenuti medij izvor blizak istrazi.

Dalje se navodi da je maserka pozvala Hitnu pomoć, kada je primetila da ne diše:

Pročitajte: OVO je pravi uzrok smrti Vidoja Ristovića - Njegov otac, Miša Grof otkrio rezultate obdukcije

Mirko Tabašević

 

- Kako je takođe navela, nakon odnosa su još malo popričali, a onda su oboje zaspali. D. B. je tvrdila da se u jednom trenutku okrenula ka Vidoju i primetila da ne diše, te da je nakon toga odmah pozvala Hitnu. Međutim, kada je ekipa stigla u stan, već je bilo kasno za reanimaciju, tako da su samo konstatovali smrt. Kako kaže, D. B. posle toga o svemu je obavestila Ristovićevog oca Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, koji je ubrzo došao da bi preuzeo njegove lične stvari. Za taj susret je ispričala da joj je veoma teško pao, te da još ne može da dođe sebi od šoka koji je preživela nakon što je Vidoje umro u njenom krevetu.

Podsetimo, tragično preminuli suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, biće sahranjen sutra 12.05. na Novom groblju. Opelo počinje u 14:30 časova.

Komentari (0)

Loading