Celebrity News

Danas uživa u svili i kadifi: EVO kako izgleda SKROMNA kuća u kojoj je nekada živela Aleksandra Prijović (FOTO)

Kuća Aleksandre Prijović u mestu gde je odrasla, vrlo je skromna...

Danas uživa u svili i kadifi: EVO kako izgleda SKROMNA kuća u kojoj je nekada živela Aleksandra Prijović (FOTO)

Kuća Aleksandre Prijović, nalazi se u Belom Manastiru, u Hrvatskoj, a pre nego što je kročila na estradno tlo, tu je pevačica provela većinu svog života. Nekada jedna od najtraženijih "zvezda Granda" , danas eminentna zvezda raskošnog glasa i supruga Filipa Živojinovića, Aleksandra je živela veoma skromno, a svoj talenat, koji joj je preokrenuo život, nasledila je od majke Borke i od bake.

Kuća Aleksandre Prijović je mesto gde je pevačica provela detinjstvo

Kada se pojavila na domaćoj javnoj sceni privukla je mnogo pažnje, te je jasan sled bio da će izgraditi veliku karijeru i svoj stari dom, zameniti novim i luksuznijim. Nekada malu, skromnu kuću, u kojoj je osetila toplinu roditeljske ljubavi zamenila je luksuzom i raskošom, a nije poznato da li se u Beli Manastir vraća.

Pročitajte: RASTALI SE Filip i Prijovićka, pevačica se oglasila iz manastira! Sa porodicom pokušava da pronađe mir (FOTO)

 

 

Danas, prema pisanju medija, sa svojim suprugom Filipom i sinom Aleksandrom, stanuje u vili, nedaleko od porodične kuće Živojinovića, a navodno to zdanje vredi preko pola miliona evra.

Pročitajte: Kakvo telo Prija ima! Otkrivena tajna besprekornog izgleda Aleksandre Prijović: Uz ove savete do leta ste u top formi (FOTO)

 

 

 

Komentari (0)

Loading