Celebrity News

Sada je ZVANIČNO deo porodice: Porodični portret familije Gudelj i na njemu Anastasija (FOTO)

Porodica Nemanje Gudelja o Anastasiji Ražnatović ima jasan stav...

Sada je ZVANIČNO deo porodice: Porodični portret familije Gudelj i na njemu Anastasija (FOTO)

Porodica Nemanje Gudelja i mlada pevačica Anastasija Ražnatović, ako se je suditi po objavama na društvenim mrežama, provodili su vreme u Španiji. Kada je obelodanjeno da se ćerka Cece Ražnatović zabavlja sa fudbalerom, nakon raskida od biznismena Đorđa Kuljića, mnogi su se zapitali kako se zaista Anastasija slaže sa Nemanjinim najbližima.

Porodica Nemanje Gudelja - odnos sa Anastasijom

Prema pisanju medija, buduća Anastasijina svekrva, Olivera Gudelj, nakon zajedničkog druženja u Sevilji, samo je učvrstila pozitivno mišljenje koje je imala o izabranici svog sina, a takođe i Nemanjina sestra Vanja i brat Dragi istog su stava.

Pročitajte: KAKVA LEPOTICA! Nova devojka Đorđa Kuljića je ONA i evo kako je POVEZANA SA ANASTASIJOM (FOTO)

Instagram

 

– Anastasija je inače jedna sasvim prizemna i pristojna devojka, a kada je porodica Gudelju u pitanju nije ni mogla da glumi zvezdu. Nemanja je pored oca fudbalera odrastao u bogatstvu, a i sam je veoma mlad postigao veliki uspeh, tako da teško neka devojka može da ga gleda sa visine. Međutim, Anastasija ni nije umišljena, ne glumi zvezdu, jer je, bez obzira na bogatstvo, živela jednim sasvim normalnim životom, na čemu je njena majka Ceca oduvek insistirala – tvrdi izvor za "Svet&Scandal" .

Pročitajte: Kakva fotografija! Anastasija Ražnatović u Gudeljevom zagrljaju blista od sreće

Instagram screenshot

 

Pevačicini pratioci imali su prilike da vide niz fotografija sa porodicom Nemanje Gudelja, koja je po svemu sudeći presrećna zbog njihove veze, a Anastasija je, stiče se utisak, svima prirasla za srce.

Pročitajte: Preplanula i NIKAD ZALJUBLJENIJA - Anastasija Ražnatović danas slavi, pogledajte odevne kombinacije majke i ćerke za OVAJ VAŽAN DAN (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading