Celebrity News

GODINU DANA NAKON ROĐENJA DRUGE ĆERKE: Najlepše vesti stižu iz doma Mie Borisavljević, svi plaču od sreće!

Udaje se Mia Borisavljević za dugogodišnjeg partnera Bojana Grujića...

GODINU DANA NAKON ROĐENJA DRUGE ĆERKE: Najlepše vesti stižu iz doma Mie Borisavljević, svi plaču od sreće!

Udaje se Mia Borisavljević, prenose domaći mediji, nakon mnogo godina skladne veze sa partnerom Bojanom Grujićem, sa kojim ima dve ćerke - Emu i Teu. 

Udaje se Mia Borisavljević nakon dugogodišnjeg zabavljanja

Kako prenosi "Objektiv", Mia Borisavljević i Bojan Grujić su odlučili da stanu na ludi kamen i da, posle mnogo godina ljubavi i zajedničkog života, polože bračne zavete kako u opštini, tako i u crkvi.

Pročitajte: Dirljiva porodična fotografija - Ćerke Mie Borisavljević zajedno u zagrljaju roditelja, a svi su odmah primetili SAMO JEDNO (FOTO)

Instagram

 

- Ne znamo još ništa definitivno, ništa nam crkva nije potvrdila zbog Petrovskog posta. Ništa nije konačno niti potvrđeno što se tiče datuma, treba i građansko venčanje da zakažemo, a to ćemo čim nađemo odgovarajući prostor. Rano je sve, u organizaciji smo svega trenutno, to će biti i venčanje, i krštenje mlađe ćerke, i njen prvi rođendan, sve u jednom. To bio sve trebalo da se desi do 10. jula-  rekla Mia, prenosi pomenuti medij.

Mnoge je ova najlepša vest oduševiča, ali nikoga kao što je obradovala njihove najbliže i stariju ćerku Emu.

Pročitajte: Vreme za sagorevanje kalorija - Uz OVE savete Mie Borisavljević izgubićete sav višak koji ste tokom praznika nabacili

Ata Images

 

- Iskreno, nemam neki utisak da se udajem, mi smo godinama već zajedno, živimo i funkcionišemo kao porodica, ništa se specijalno neće promeniti. Više imam utisak kao da ćemo napraviti neku dobru žurku, za oko stotinu ljudi -

Udaje se Mia Borisavljević - evo koje će prezime uzeti

-  Kada je reč o venčanici, nisam još to definisala, ne znam šta ću obući – možda ću venčanicu, a možda i neku opušteniju varijantu. A što se prezimena tiče, ili ću dodati Bojanovo ili oduzeti svoje - rekla je Mia, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading